ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

راز نگهداری گل شمعدانی در منزل

گل شمعدانی از جمله گیاهان آپارتمانی پرمخاطب است که وجودش زیبایی زیادی به محیط اطراف و آپارتمان خواهد بخشید.
تاریخ انتشار: ۰۳:۱۵ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 03
کد خبر: ۴۱۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، شمعدانی گیاهی است که در ابتدا در کشورهای آفریقا و استرالیا رشد کرده است، گیاه گلداری که حدود ۲۰۰ نوع در رنگ‌های متنوع دارد.

 

نگهداری گلدان شمعدانی در منزل کار سختی نیست، با رعایت نکاتی شما به راحتی می‌توانید گلدان‌های شمعدانی زیبایی در منزل خود داشته باشید بنابراین نیاز است تا به نکاتی در مورد نگهداری گل شمعدانی توجه کنیم.

 

باید بدانید که شمعدانی خاک سنگین را دوست دارد، که می‌تواند این خاک متشکل از خاک برگ، خاک شن و کود باشد، همچنین شمعدانی گیاهی است که بیشتر علاقه به خاک خشک و کمی مرطوب دارد بنابراین هر زمان که خاک گل شمعدانی خشک بود می‌توانید به آن آب دهید.

 

درجه حرارت مناسب برای شمعدانی ۱۰ تا ۱۵ درجه سانتی‌گراد است. دمای مناسب برای شمعدانی عطری ۵ تا ۱۰ درجه سانتی‌گراد است. تهویه هوا عامل مهمی در امر نگهداری شمعدانی است.

 

بیماری‌های ویروسی توسط حشرات مکنده یا ابزارهای باغبانی نیز ممکن است به گیاه شمعدانی منتقل شود که درمان آن‌ها نیز کار سختی است. این بیماری روی برگ‌ها رگه های بی رنگی ایجاد می کند که آشکار است و در آخرین مرحله زیان، بیماری همراه با پیچیدگی برگ خود را نشان می دهد.

 

نحوه تکثیر شمعدانی نیز بسیار آسان است، کافی است بخشی از گل را جدا کرده و داخل آب قرار دهید و هنگامی که ریشه جدید داد، آن را در خاک بکارید.

 

شمعدانی بیشتر در هوای مرطوب و گرم همچون مناطق شمال کشور رشد بهتری دارد. توجه داشته باشید که اگر نور به گیاه شمعدانی‌ها نرسد ممکن است رنگ برگ هایش کمرنگ شود و به مرور زمان دیگر گل ندهد.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر