پیش‌بینی طرح تبلت‌های دانش‌آموزی/ آمادگی برای واگذاری سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی-راهبرد معاصر
فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست

پیش‌بینی طرح تبلت‌های دانش‌آموزی/ آمادگی برای واگذاری سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از طرح ساخت یا وارد کردن تبلت دانش‌آموزی و آماده شدن سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 03
کد خبر: ۴۱۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی الهیار ترکمن معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در برنامه سیمای خانواده با تبریک هفته معلم، اظهار کرد: هفته معلم را هر سال به صورت نمادین از ۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت برگزار می‌کنیم، اما معتقدیم هر روز و هر هفته از سال با نام معلمان پیوند خورده است؛ امسال شرایط ویژه به دلیل وجود کرونا در کشور داریم و در کنار جبهه سلامت، معلمان در جبهه آموزشی ایفای نقش می‌کنند.

 

وی با اشاره به نامگذاری روز‌های هفته معلم، افزود: هفته معلم با یاد شهید مطهری در روز ۱۲ اردیبهشت آغاز می‌شود و امسال نیز این روز با عنوان «شهید مطهری و اسوه معلمی» نامگذاری شده است و امروز هم بحث نقش معلم را در گام دوم انقلاب داریم.

 

الهیار ترکمن با بیان اینکه امسال تمام برنامه‌های هفته معلم حول برنامه‌های مجازی و ویدئوکنفرانسی است، ادامه داد: به عنوان مثال وزیر آموزش و پرورش روز پنج‌شنبه گذشته دیدار ویدئوکنفرانسی با نماینده معلمان نمونه داشت و آن‌ها دغدغه‌های خود را مطرح کردند.

 

وی درباره سامانه «شاد»، گفت: کشور ایران، کشور گسترده‌ای است و پوشش تحصیلی همه دانش‌آموزان برای ما اهمیت دارد؛ کرونا تهدیداتی را داشت، اما در کنار آن، فرصت‌هایی را برنامه‌ریزان ایجاد کرد که یکی از آنها، ابزار مجازی در کنار ابزار رسمی است.

 

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: با همکاری اپراتور همراه اول، کار بسیار گسترده‌ای آغاز شد چرا که باید ۱۵ میلیون دانش‌آموز به یک میلیون فرهنگی مرتبط می‌شدند و در چند روز اول ۲ میلیارد پیام رد و بدل شد و شاید بزرگترین پیام‌رسان کشور محسوب شود.

 

وی با اشاره به مشکلات سامانه «شاد» گفت: برخی مشکلات مانند رد و بدل نشدن یک محتوا و ... وجود دارد که در یک کارگروهی به صورت مدوام مشکلات رصد و بررسی می‌شود.

 

الهیار ترکمن درباره مناطقی که دسترسی به اینترنت ندارند، اظهار کرد: در این مناطق از طریق شبکه‌های تلویزیون استانی، رادیویی، ارسال جزوه و درس‌نامه بین دانش‌آموزان، تدریس انجام می‌شود و در جا‌هایی که طبق پروتکل‌های وزارت بهداشت سفید اعلام شده است با پیش‌بینی استانداردها، کلاس‌های حضوری برگزار می‌شود.

 

وی درباره پوشش دانش‌آموزان در «شاد»، بیان کرد: اگر آن مسائلی که در حین اجرا و استقرار وجود دارد، حل و فصل شود، پیش‌بینی می‌شود که بیش از ۸۵ درصد دانش‌آموزان می‌توانند از «شاد» استفاده کنند.

 

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش افزود: برای حل مشکل نداشتن تلفن همراه برای دانش‌آموزان جهت ورود به سامانه شاد، شاید نتوانیم در کوتاه مدت ورود کنیم، اما برای بازه میان مدت می‌تواند حل و فصل شود و در این راستا تمهیداتی را پیش‌بینی کردیم.

 

وی ادامه داد: با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ساخت یا وارد کردن تبلت‌های دانش‌آموزی در حال رایزنی و همکاری هستیم تا بتوانیم برای دانش‌آموزان پیش‌بینی کنیم./ خبرگزاری دانشجو

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده