عامل افزایش دهنده مرگ در اثر کرونا چیست؟-راهبرد معاصر
میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

عامل افزایش دهنده مرگ در اثر کرونا چیست؟

نتایج یک بررسی جدید که توسط سازمان بهداشت انگلیس صورت گرفته بیانگر آن است که یک عامل پررنگ در مرگ بعضی از افراد مبتلا به ویروس کرونا وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 03
کد خبر: ۴۱۹۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد چاقی خطر مرگ در اثر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش می‌دهد.

 

این پژوهش که توسط سازمان بهداشت انگلیس صورت گرفته بیانگر آن است، چاقی خطر مرگ در اثر ابتلا به این ویروس را دست کم ۳۷ درصد افزایش می‌دهد.


این تحقیق، براساس ۱۷ هزار پذیرش بیمار مبتلا به کووید ۱۹ نشان داد که به طور کلی یک سوم انگلیسی‌ها که در اثر ویروس کرونا بستری می‌شوند جان خود را از دست می‌دهند.

 

این داده‌های جدید تأکید می‌کند، مرگ و میر در اثر کرونا در بیماران مبتلا به چاقی حتی از بیمارانی که از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند، بیشتر است.

 

این مطالعه که در نوع خود از بزرگ‌ترین پژوهش‌ها در اروپا محسوب می‌شود، همچنین حاکی از آن است که بیش از نیمی از بیماران بستری شده در اثر کرونا، دچار یک وضعیت بهداشتی دیگر نیز هستند.

منبع: فارس

ارسال نظر