به گزارش راهبرد معاصر؛ این دانشمندان میگویند مواردی که بعنوان ابتلای دوباره به ویروس کرونا گزارش شده است در واقع به این دلیل بوده است که نتایج آزمایشها نادرست بودهاند.
محققان مرکز کنترل و پیشگیری بیماریها در کره جنوبی بعد از بررسی مواردی که گفته میشد ابتلای دوباره به کووید- ۱۹ است به این نتیجه رسیدند که فعال شدن مجدد این ویروس در بدن انسان غیرممکن است.
تا پیش از این اعتقاد بر این بود که ۲۷۷ بیمار در کره جنوبی مانند تعدادی از بیماران در چین و ژاپن برای دومین بار به کووید-۱۹ مبتلا شده اند و همین موضوع نگرانیها درباره امکان جهش ژنتیکی این ویروس را افزایش داده بود.
با این حال تجزیه و تحلیل ژنتیکی ویروس کرونا هیچ گونه تغییر مهمی را نشان نمیدهد که بتواند این ویروس را از چشم سیستم ایمنی بدن پنهان کند.
آزمایشهای دانشمندان کره جنوبی نشان میدهد که تست افرادی که گفته میشود برای بار دوم به کرونا مبتلا شدهاند به این دلیل مثبت گزارش شده است که آزمایشها قادر به تشخیص ویروس زنده از نمونههای بیآزار و مرده کرونا در بدن فرد بهبود یافته نبودهاند.
محققان مرکز کنترل و پیشگیری بیماریها کره جنوبی میگویند برخلاف سایر ویروسها مانند اچ. آی. وی و آبله مرغان که میتواند در هسته سلولهای بدن انسان وارد شوند و برای سالها قبل از فعال شدن پنهان بمانند، ویروس کرونا بیرون از هسته سلول فرد میزبان باقی میماند.
دکتر «اوه میونگ دون» از این مرکز تحقیقاتی میگوید که معنی این یافته این است که ویروس کرونا ایجاد عفونت مزمن نمیکند و نمیتواند دوباره عود کند و بنابراین ابتلای دوباره به آن بعید است، اما ممکن است در آینده، ویروس کرونا جهش پیدا کند و فردی که از کووید-۱۹ بهبود یافته را مانند ابتلا به آنفلوآنزا بیمار کند.
بر اساسا گزارشهایی که از ابتلای مجدد به کووید-۱۹ منتشر شده بود، سازمان جهانی بهداشت به دولتها هشدار داده بود که در استفاده از «گواهی ایمنی» برای افرادی که از بیماری کووید-۱۹ خوب شده اند، احتیاط کنند.
گواهی ایمنی روش پیشنهادی است برای پایان دادن به قرنطینه افرادی که در بدنشان آنتیبادی کرونا تولید شده است و بنابراین میتوانند فعالیت معمولشان را از سر بگیرند.
در کره جنوبی بیش از ۱۰ هزار نفر به ویروس کرونا آلوده شده اند و تاکنون ۲۴۵ نفر (۲.۳ درصد) جانشان را از دست داده اند که از میانگین جهانی ۳.۴ درصد مرگ کمتر است.
منبع: یورونیوز