منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان

همکاری نظامی لندن و تل آویو علیه ایران و حزب الله

معاون وزارت دفاع انگلیس در پاسخ به یک نماینده مجلس اعیان گفته است لندن برای مقابله با ایران و حزب‌الله، همکاری نزدیکی با ارتش اسرائیل دارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 05
کد خبر: ۴۲۰۵

به گزارش راهبرد معاصر ،یک مقام ارشد وزارت دفاع انگلیس اخیرا در پاسخ به سوالی در مورد همکاری‌های نظامی میان لندن و تل‌آویو، گفته ارتش‌های دو طرف برای مقابله با ایران و حزب‌الله همکاری نزدیکی با هم دارند.

بر اساس اطلاعاتی که در وبگاه پارلمان انگلستان منتشر شده، «جنی تانگ» عضو مجلس اعیان پارلمان انگلستان از وزارت دفاع این کشور سوال کرده است که چرا لندن از نیروی هوایی رژیم صهیونیستی برای شرکت در رزمایش «کبرا» که قرار است تابستان سال جاری میلادی برگزار شود، دعوت کرده است.

روز گذشته (دوشنبه)، «ارل هاو» معاون وزیر دفاع انگلیس و سخنگوی این وزارتخانه در مجلس اعیان، به این سوال اینطور پاسخ داده است: «دولت علیاحضرت برای مقابله با فعالیت‌های منطقه‌ای ثبات‌زدای ایران و حزب‌الله و همچنین انجام عملیات علیه داعش، با ارتش اسرائیل همکاری نزدیکی دارد.»

بر اساس بیانیه هاو، رژیم صهیونیستی همچنین به نیروی هوایی انگلستان اجازه داده با عبور از آسمان فلسطین اشغالی به بهانه مبارزه با داعش، در سوریه و عراق عملیات هوایی انجام دهد.

در رزمایش کبرا که در ماه سپتامبر برگزار می‌شود، نیروی هوایی آلمان و ایتالیا نیز حضور دارند.

این اولین بار است که لندن همکاری نظامی خود با تل‌آویو علیه ایران و حزب‌الله را علنی می‌کند. دو سال پیش «استوارت پیچ» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح انگلیس در سفر به تل‌آویو روابط میان ارتش دو طرف را «راهبردی» توصیف کرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار