تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام! واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم

ادامه باج خواهی آمریکا از مقامات سعودی

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بار دیگر با تحقیر سران سعودی و تداوم باج خواهی از این کشور تاکید کرد که عربستان پذیرفته که هزینه‌های مالی حمایت از خود را پرداخت کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 08
کد خبر: ۴۲۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر،  دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت: کشور‌های ثروتمندی هستند بدون اینکه چیزی پرداخت کنند از حمایت ما برخوردارند و اگر از برخی کشور‌ها حمایت می‌کنیم باید به ما احترام بگذارند.

 

ترامپ که برخلاف مقامات سابق آمریکا علنا و رسما بار‌ها از مقامات سعودی باج خواهی کرده، افزود: عربستان کشور ثروتمندی است و آمادگی خود را اعلام کرده که (مقابل دریافت حمایت‌های آمریکا) برخی از هزینه‌های مالی را تقبل کند.

 

روزنامه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» روز پنج‌شنبه به نقل از چندین مقام دولت ترامپ گزارش داد که وزارت دفاع آمریکا در حال خارج کردن ۴ گروهان از سامانه‌های پاتریوت خود از خاک عربستان است.

 

رئیس جمهور آمریکا در ادامه گفت که آمریکا از سوی دوستان و دشمنان مورد سوء استفاده و بهره‌برداری قرار می‌گیرد، ولی بعد از این، اینگونه نخواهد بود.

 

ترامپ گفت: ترکیه و سوریه می‌توانند از مرز‌های خود دفاع کنند و نمی‌خواهیم که نیرو‌های ما در آنجا حضور داشته باشند، ولی از نفت (آنجا) محافظت خواهیم کرد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار