پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

سردار سپهر: کرونا از آذرماه وارد کشور شده بود

جانشین سازمان بسیج مستضعفین با تأکید بر اینکه باید حقوق عامه به مردم آموزش داده شود، گفت: چرا از آذر ماه این بیماری در کشور ما بوده و ما از بهمن ماه متوجه شدیم، این حقی است که مردم باید مطالبه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 10
کد خبر: ۴۲۵۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سپهر، جانشین سازمان بسیج مستضعفین در اولین جلسه مجمع عالی بسیج حقوقدانان، اظهار کرد: یکی از قشر‌هایی که در انجام تکالیف بسیج به ما کمک‌رسانی می‌کند، بسیج حقوقدانان است؛ امیدواریم ما قادر باشیم از این فرصت‌هایی که در اختیار ما قرار گرفته، بهره لازم را ببریم.

 

 وی افزود: مقام معظم رهبری بیش از ۳ هزار فرمان در خصوص بسیج دارند، اگر بخواهیم این فرامین را جمع‌بندی کنیم، نقش مردم نقش نخست است و سازمان بسیج به عنوان بزرگترین سازمان مردم نهاد، نقش ایجاد سازوکار‌های مردم پایه انقلاب اسلامی در بسیج مستضعفین را باید محقق کند؛ لذا این مسئولیت بزرگ و این کار عظیم توسط اقشار بسیج در تحقق گام دوم انقلاب و تحقق قوانین اساسی و عادی به وسیله مردم در سازوکار سازمان بسیج مستضعفین باید محقق شود.

 

جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: از ابتدای انقلاب تاکنون هرگاه در نقاط عطف تاریخ‌ساز قرار گرفتیم، نقش مردم در مجرای بسیج نقش نخست بوده است.

وی ادامه داد: در خصوص مقابله با کرونا، ما اولین نهادی بودیم که با وزارت بهداشت تفاهم‌نامه امضا کردیم و به این حوزه ورود کردیم. وزارت بهداشت اصلا سازوکار این کار بزرگ را نداشت؛ ما با ایجاد بیش از ۶۰ هزار پایگاه پدافند زیستی در کشور به تمامی عرصه‌هایی که وزارت بهداشت اعلام نیاز می‌کرد، ورود می‌کردیم.

 

سردار سپهر با بیان اینکه ۸۰ درصد موضوع غربالگری در مرحله اول و دوم بر عهده بسیج بود، گفت: غربالگری کار بسیار سختی است و انرژی و سازوکار خاص خود را می‌خواهد؛ در اروپا و آمریکا امکانات درمانی و بهداشتی ۳تا ۵ برابر کشور ماست، اما آن‌ها نتوانستند این موضوع را کنترل و مدیریت کنند.

 

وی بیان کرد: اساس کشور ما بر گسترش عدالت و تحقق آرمان‌های دینی است؛ دستگاه قضا باید برای نخبگان و خواص و آحاد جامعه برنامه‌ها و آموزش‌هایی در نظر بگیرد که از تمام ظرفیت‌های مردم و جامعه استفاده شود.

 

جانشین سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد: در طول ۴۰ سال گذشته هرگاه مسائل اجتماعی، سیاسی، امنیتی و اقتصادی بود، نقش مردم، نقش تعیین‌کننده بوده است.

 

وی افزود: ما امروز توقع داریم سازمان بسیج حقوقدانان خروجی و محصول داشته باشد و قوه قضاییه به ما کمک کند.

سردار سپهر گفت: طبق آخرین پایش‌ها بیش از ۸۰ درصد مردم با ستاد مقابله با کرونا در حال همکاری هستند؛ ما چه عملکردی داشته باشیم که مردم با دستگاه قضا همکاری داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه بسیج هم باید با فساد و بی‌عدالتی برخورد کند، افزود: همانگونه که آموزش دین می‌دهیم، حقوق مردم و حقوق عامه را نیز به مردم آموزش دهیم و آموزش حقوق به مردم از یادگیری احکام شرعی کمتر نیست. هر کجا بسیج هست باید یک مرکز مشاوره حقوقی نیز باشد و بخشی از کار بسیج باید آموزش حقوق به مردم باشد.

 

سردار سپهر اضافه کرد: ما باید به سازمان بازرسی نیز کمک کنیم؛ چرا از آذر ماه این بیماری در کشور ما بوده و ما از بهمن ماه متوجه شدیم، این حقی است که مردم باید مطالبه کنند.

 

وی گفت: از آنجایی که ما در همه جا پایگاه داریم بهتر است بیشترین اخبار را ما به قوه قضاییه دهیم.

 

در ادامه مهدی امیری اصفهانی معاون سیاسی و امنیتی دادستان کل کشور، نیز در خصوص رابطه و نسبت جهش تولید و سیستم قضایی در کشور گفت: یکی از مباحث مؤثر در تولید، تسهیل امور است که بخشی از آن به مبانی حقوقی و قضایی پیوند خورده است بنابراین سازمان بسیج حقوقدانان در این عرصه می‌تواند نقش ویژه‌ای ایفا کند.

 

وی افزود: یکی از واقعیت‌هایی که امروز در کشور وجود دارد منابع متنوع و مزیت‌های نسبی است؛ مؤلفه‌های مؤثر در منابع قدرت، نقش جدی در تولید و رونق و جهش تولید دارند./ ایلنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده