ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

احتمال مذاکرات تسلیحاتی مسکو با ایران

احتمال مذاکرات تسلیحاتی مسکو با ایران یکی از مقام‌های ارشد وزارت خارجه مسکو اعلام کرد که احتمالاً بعد از منقضی شدن تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران، مذاکره با این کشور را در خصوص عرضه سلاح‌های روسی آغاز خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 13
کد خبر: ۴۲۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، «زمیر کابلوف» یکی از مدیران ارشد وزارت امور خارجه روسیه امروز (چهارشنبه) در گفتگو با «ریانووستی» از احتمال آغاز مذاکره با ایران برای عرضه تسلیحات روسیه بعد از لغو تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران در اکتبر ۲۰۲۰ (اواخر مهر ماه و اوایل آبان ۹۹) خبر داد.

 

کابلوف در واکنش به اظهارات اخیر «کاظم جلالی» سفیر ایران در روسیه از احتمال آغاز مذاکره مقام‌های روس با ایران در خصوص عرضه تسلیحات مسکو به جمهوری اسلامی سخن به میان آورده است.

 

کاظم جلالی پیش از این در گفتگو با ریانووستی گفته بود که ایران از شماری از کشورها، پیشنهاداتی را در زمینه عرضه تجهیزات نظامی و تسلیحات دریافت کرده و در صدد است گام‌های خاصی را بعد از لغو تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل بردارد.

 

کابلوف در این خصوص توضیح داد که «تاکنون چنین مذاکراتی (در خصوص آغاز عرضه تسلیحات به ایران) صورت نگرفته است، اما به واسطه آنکه موانع بین‌المللی در زمینه عرضه تسلیحات (به ایران) در ماه اکتبر لغو خواهد شد، احتمال چنین مذاکراتی وجود دارد».

 

وی توضیح داد: «بله به این دلیل که قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت سازمان ملل منقضی خواهد شد و روسیه دقیقاً به آن پایبند است».

 

این دیپلمات روس در ادامه تصریح کرد: «بعد از لغو (تحریم‌های تسلیحاتی)، ایران یک کشور مستقل است و حق دارد با ما (درباره خرید تسلیحات) ارتباط برقرار کند».

 

کابلوف در شرایطی از احتمال مذاکره با ایران برای عرضه تسلیحات روسیه به این کشور خبر داده است که مقام‌های آمریکایی در هفته‌های اخیر تلاش‌ها برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران را تشدید بخشیده‌اند.

 

«واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل امروز (چهارشنبه) طی نشست خبری ویدئوکنفرانسی با «مضحک» خواندن تلاش‌های آمریکا برای اینکه خود را عضوی از توافق هسته‌ای ایران نشان دهد و تحریم تسلیحاتی ایران را تمدید کند، گفت: «این مسخره است. آن‌ها عضو [برجام]نیستند، آن‌ها حقی برای اعمال مکانیسم ماشه ندارند». / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار