نامه ۱۳۰ نماینده پارلمان انگلیس برای تحریم رژیم صهیونیستی-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

نامه ۱۳۰ نماینده پارلمان انگلیس برای تحریم رژیم صهیونیستی

حدود ۱۳۰ نفر از نمایندگان پارلمان انگلیس در نامه‌ای به بوریس جانسون خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی در صورت الحاق کرانه باختری شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 02
کد خبر: ۴۱۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  در این نامه که به امضای «لورد پاتن» رئیس سابق حزب محافظه کار و «اندرو میچل» وزیر سابق توسعه بین‌المللی رسیده است، تاکید شده که الحاق بخشی از کرانه باختری بر اساس حقوق بین‌الملل صریحا غیرقانونی خواهد بود.

 

به گزارش گاردین، امضا کنندگان نامه که همچنین شامل دیپلمات‌ها و بعضی شخصیت‌های سرشناس مخالف «یهودستیزی» از حزب کارگر همانند «مارگرت هاج» می‌شود، خاطر نشان کرده‌اند که انگلیس پس از الحاق کریمه برای اعمال تحریم علیه روسیه تردیدی نکرد و لازم است اقدام مشابه در رابطه با الحاق کرانه باختری صورت بگیرد.

 

بیست و هشتم ژانویه گذشته بود که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در یک کنفرانس مطبوعاتی در حضور بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل از طرح ادعایی خود با عنوان معالمه قرن رونمایی کرد، طرحی که بر اشغال بخش‌های زیادی از اراضی کرانه باختری و قرار دادن قدس به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر تصریح می‌کند.

 

طرح رژیم تل آویو برای الحاق بخش‌های بزرگی از کرانه باختری رود اردن با تنش‌های زیادی روبرو بوده است. این اقدام به مخالفت و محکومیت‌های گسترده بین‌المللی مواجه شده و چشم انداز راهکار تشکیل دو دولت برای حل و فصل مناقشه فلسطین و اسرائیل را با چالش‌های جدی روبرو کرده است.

 

فلسطینی‌ها با حمایت گسترده بین‌المللی به دنبال آن هستند که کل کرانه باختری رود اردن بخشی از کشور مستقل فلسطینی باشد. فلسطینی‌ها تهدید کرده‌اند که توافقنامه‌های صلح و سازش فعلی را لغو خواهند کرد اگر نتانیاهو بخواهد طرح الحاق کرانه باختری را دنبال و اجرا کند.

 

مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا نیز پیش از این در اظهاراتی گفت: این یک تصمیم اسرائیلی است که آیا بخش‌هایی از کرانه باختری را به سرزمین‌های خود ملحق کند یا نه و ایالات متحده دیدگاه‌های خود درباره این موضوع را به طور خصوصی به دولت (رژیم) جدید اسرائیل اعلام خواهد کرد.

 

جوزپ بورل مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا نیز طی بیانیه‌ای تأکید کرد که مواضع اتحادیه اروپا درباره وضعیت اراضی اشغالی توسط اسرائیل در سال ۱۹۶۷ تغییری نکرده و این اتحادیه حاکمیت اسرائیل بر این اراضی را به رسمیت نمی‌شناسد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار