اگر سهام عدالت را آزاد نکنیم چه میشود-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

اگر سهام عدالت را آزاد نکنیم چه میشود

با ابلاغیه مقام معظم رهبری مبنی بر آزادسازی سهام عدالت سهامداران اختیار دارند سهام خود را به صورت مستقیم آزاد کنند یا مدیریت آن را به شرکت‌های استانی واگذار کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 13
کد خبر: ۴۲۸۵۷
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، با آغاز طرح آزادسازی سهام عدالت دولت این اختیار را به افراد داده که سهامداری مستقیم یا غیرمستقیم را انتخاب کنند و به تعبیر عامیانه سهام عدالت را آزاد کنند یا نکنند. هر کدام از این تصمیمات آثاری را برای دارندگان سهام عدالت ایجاد می‌کند که در ادامه توضیحاتی درباره آن می آوریم.


تفاوت سهامداری مستقیم و غیر مستقیم

در سهامداری مستقیم افراد مدیریت سهام عدالتشان را خودشان بر عهده می گیرند و امکان خرید و فروش سهام عدالت را خواهند داشت اما لازمه آن داشتن کد بورسی و سجام سهام عدالت است که اگر ندارید باید برای آن ثبت نام کنید.
در روش غیر مستقیم سهامداری سهام عدالت دولت شرکت‌های استانی را تاسیس کرده و مدیریت سهام عدالت افرادی که این روش را انتخاب کنند و به تعبیری سهام عدالت را آزاد نکند در اختیار این شرکت ها قرار می گیرد و آنها به صورت سالیانه سود حاصل از سهام عدالت را به حساب دارندگان آن واریز می‌کنند مانند شیوه‌ای که قبلاً وجود داشت.


پس همان طور که حدس می زنید اگر سهام عدالت را آزاد نکنیم در واقع امکان خرید و فروش آن را تا اطلاع ثانوی از دست داده ایم و در عوض مدیریت سهام عدالت به دست متخصصان شرکت های استانی واگذار می شود.


کسانی که کد بورسی دارند یا تمایل دارند برای آن ثبت نام کنند شاید روش سهامداری مستقیم و آزادسازی سهام عدالت برایشان شیوه مناسب تری باشد اما کسانی که به هر دلیل تمایل و علاقه به ثبت‌نام در بورس و سجام سهام عدالت ندارند می‌توانند روش دوم یعنی سهامداری غیر مستقیم را انتخاب کنند.


برای این منظور لازم نیست کاری انجام دهید و خود به خود روش غیرمستقیم سهامداری برای شما از تاریخ ۸ خرداد انتخاب خواهد شد.


فقط توجه داشته باشید اگر سهام عدالت را آزاد نکنیم ممکن است ماه ها یا سال ها برای فروش آن مجبور به انتظار کشیدن تصمیمات جدید دولت شویم پس با دقت و توجه به شیوه سهامداری سهام عدالت را انتخاب کنید.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حکیمه رحیمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
0
0
برای درافت سود به شیوه سابق برای غیر مستقیم ها نیاز به ثبت نام در سجام است؟
زهره
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۲
0
0
اینایی که سحامشون را ازادی نکردند برنامه چجوری