هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

آمریکا: از هر روشی برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه تهران استفاده خواهیم کرد

آمریکا: از هر روشی برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه تهران استفاده خواهیم کرد فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران تهدید کرده است که واشنگتن از هر روشی برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه تهران استفاده خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 14
کد خبر: ۴۲۸۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، برایان هوک فرستاده ویژه ایالات متحده در امور ایران چهارشنبه در یادداشتی در روزنامه وال استریت ژورنال بار دیگر خواستار تمدید تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران شد و نوشت: در صورت عدم موفقیت تمدید تحریم‌های تسلیحاتی، واشنگتن همه تحریم‌های سازمان ملل علیه تهران را تکرار خواهد کرد.

 

هوک در این یادداشت افزود: در صورتی که تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران پس از اکتبر ۲۰۲۰ میلادی تمدید نشود، آمریکا برای بازگرداندن همه تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران وارد عمل خواهد شد.

 

 

یکی از مقام‌های آمریکایی حدود ۲ هفته قبل گفته بود که ایالات متحده طرح خود برای اعمال مجدد همه تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را با انگلیس فرانسه و آلمان به اشتراک گذاشته است.

 

وی افزود: آمریکا در هر صورت تضمین خواهد کرد که تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران به قوت خود باقی خواهد ماند. ایالات متحده پیش نویس یک قطعنامه را برای شورای امنیت سازمان ملل آماده کرده و با دیپلماسی پیش خواهد رفت و حمایت سایر کشور‌ها را جلب خواهد کرد.

 

قطعنامه‌های ارائه شده در شورای امنیت سازمان ملل برای تصویب نهایی نیاز به ۹ رای مثبت دارد و هیچ یک از ۵ عضو دائم این شورا نباید آن را وتو کند.

 

تهدید برایان هوک برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شرایطی است که روسیه پیش از این مخالفت خود را با این موضوع اعلام کرده است.

 

برایان هوک در ادامه ضمن اشاره به مکانیسم ماشه که در برجام گنجانده شده، نوشت: اگر دیپلماسی آمریکا با وتو به نتیجه نرسد، واشنگتن حق تمدید تحریم‌های تسلیحاتی از سایر روش‌ها را از دست نخواهد داد.

 

واسیلی نبنزیا نماینده روسیه در سازمان ملل ضمن انتقاد شدید از ادعای آمریکا در خصوص تداوم عضویت در توافق هسته‌ای با ایران، گفت: این مساله واقعا مسخره است. آمریکایی‌ها عضو برجام نیستند و حقی برای استفاده از مکانیسم ماشه ندارند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار