انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

ماریا زاخارووا: برنامه آمریکا برای اعمال تحریم تسلیحاتی نامحدود بر ایران چشم اندازی ندارد

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه از تلاش های اخیر دولت آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 15
کد خبر: ۴۲۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در کنفرانس خبری روز پنج‌شنبه‌اش گفت که برنامه‌های آمریکا برای اعمال تحریم تسلیحاتی نامحدود بر ایران هیچ چشم‌اندازی ندارد.

 

زاخارووا اظهار کرد: در هم شکستن برنامه جامعه اقدام عمل مشترک[برجام] از طریق برنامه‌های ضد ایرانی که شامل پیش‌نویس اعمال تحریم تسلیحاتی نامحدود بر ایران است، واقعا موجب افتخار آمریکا نخواهد شد. واضح است که این روند هیچ چشم‌اندازی ندارد.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در ادامه گفت: آن دسته از اعضای برجام که تعهدات خود را کاملا نسبت به توافق هسته‌ای حفظ کرده‌اند، به مبارزه برای حفظ آن و اجرای مداوم آن ادامه خواهند داد.

 

زاخارووا همچنین بیان کرد: آمریکا نباید هیچ شکی در این باره داشته باشد.

 

بر اساس این گزارش، اظهارات زاخارووا در پی این مطرح می‌شود که دولت آمریکا اخیرا در تلاش بوده است با نزدیک شدن پایان تاریخ تحریم تسلیحاتی ایران در ماه اکتبر سال جاری برای تمدید این تحریم بر شورای امنیت سازمان ملل اعمال فشار کند.

 

با وجود این که دولت آمریکا در ماه مه سال ۲۰۱۸ توافق هسته‌ای را به طور یک‌جانبه ترک کرده است، مقامات این کشور به دنبال آن هستند با ارائه برخی توجیه‌های حقوقی نشان بدهند که هنوز از حقوق موجود در برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل برای استفاده از مکانیسم بازگرداندن تحریم‌ها برخوردارند.

 

منبع: ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار