دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

پوتین: فعالیت‌های موشکی آمریکا و ناتو نگران‌کننده است

رئیس‌جمهور روسیه در جلسه امروز شورای امنیت ملی این کشور، درباره مسائل مختلفی از جمله فعالیت‌های موشکی آمریکا و ناتو و همچنین وضعیت میدانی در سوریه صحبت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۰۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 22
کد خبر: ۲۸۵۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه امروز (جمعه) به انتقاد از سیاست‌های آمریکا و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) درخصوص تولید و استقرار موشک‌های میان‌بُرد پرداخت.

 

پوتین طی سخنرانی در جلسه شورای امنیت ملی روسیه گفت: «تهدید اشاعه موشک‌های کوتاه و میان‌بُرد بعد از خروج آمریکا از توافق INF باعث افزایش بی‌ثباتی جهانی شده است... روسیه نیز به همین دلیل، پتانسیل نظامی خود را توسعه خواهد داد».

 

وی درباره توسعه توانمندی‌های نظامی روسیه توضیح داد:‌ «سهم تسلیحات پیشرفته در نیروهای هسته‌ای، باید طی ده سال آینده به هفتاد درصد یا حتی بیشتر ارتقا یابد. خط تولید پهپادها و تسلیحات لیزری و فراصوت و همچنین سیستم‌های رباتیک باید گسترش یابد».

 

رئیس‌جمهور روسیه با تهدید دانستن تصمیم آمریکا و ناتو برای استقرار سامانه‌های موشکی در اروپا و آسیا، تاکید کرد: «نزدیک شدن زیرساخت‌های نظامی ناتو به مرزهای ما یک نگرانی جدی است. همچنین تلاش‌های آنها برای نظامی کردن فضا».

 

کشورهای آمریکا و روسیه بعد از ماه‌ها متهم کردن یکدیگر به نقض مفاد معاهده «منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد» موسوم به INF، در یازدهم مرداد رسما از آن خارج شدند پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد، آمریکا و روسیه را از تملک، تولید یا پرتاب آزمایشی موشک‌های زمین‌پایه میان‌برد (۱۰۰۰ - ۵۰۰۰ کیلومتر) و کوتاه‌بردتر (۱۰۰-۵۰۰ کیلومتر) منع می‌کند. این پیمان در دهه هشتاد میلادی و در دوران ریاست‌جمهوری «رونالد ریگان» و «میخائیل گورباچف» روسای جمهوری وقت آمریکا و شوروی سابق منعقد شد.

 

پوتین با بیان اینکه روسیه سلاح‌های پیشرفته جدیدی را آزمایش کرده است، افزود: «کشورهای پیش‌رو جهانی به شکل فعالانه در حال تقویت تسلیحات تهاجمی خود هستند... آنچه که به باشگاه موشک‌های هسته‌ای معروف است، در حال جذب اعضای جدید است».

 

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به موضوع سوریه پرداخته و اظهار داشت: «نظامیان روس در سوریه توانستند مانع مهاجرت تروریست‌ها به روسیه شوند... البته خصومت‌های شدید در سوریه دیگر به پایان رسیده است».

 

پیش از پوتین، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز ضمن ابراز نگرانی از بیانیه وزرای خارجه ناتو درباره نظامی کردن فضا، گفته بود: «برنامه‌ریزی نظامی ناتو به دنبال دستیابی به برتری در تمامی عرصه‌ها از طریق استفاده از تمامی ابزارها از جمله نظامی‌گری و تشدید تنش‌ها است».

 

منبع:فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار