تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد

هراس پنتاگون از توان نظامی چین

هراس پنتاگون از توان نظامی چین مقامات پنتاگون و تحلیلگران آمریکایی با هراس از توان نظامی چین گفتند که در وزارت دفاع، خارجه و کاخ سفید، چین به عنوان بزرگترین تهدید نگریسته میشود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 16
کد خبر: ۴۳۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر،  مقامات پنتاگون به تازگی هشدار داده اند در هرگونه نبردمحتمل بین نیروهای ایالات متحده و چین در اقیانوس آرام، ارتش آمریکا بازنده است.

 

به نوشته روزنامه «دیلی میل» مقامات پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) در تحلیل رزمایش این کشور گفتند که آمریکا برابر چین آسیب پذیر است و هرگونه حمله ای به آمریکا موجب خسارت قابل توجهی میشود. یک ارزیابی پنتاگون بر اساس سال 2030 این بود که در برهه ای که چین به زیردریایی های رزمی و ناوهای هواپیمابر و ناوشکنهای جدید در سال 2030 مجهز شود، آنگاه آمریکا به طور کامل مغلوب ارتش چین میشود.

 

به گفته کارشناسان پنتاگون این تهدیدها اینک فوری تر از سال 2030 است به طوریکه پایگاههای آمریکا تحت فرماندهی این کشور در منطقه اقیانوس آرام اینک در خطر هستند، زیرا چین توان موشکی برد متوسط خود را تقویت کرده است. در این بین وضعیت جزیره گوام که میزبان سه پایگاه آمریکاست، به شدت مایه نگرانی است.

 

یک مقام پنتاگون در این باره گفت، چین مجهز به موشکهای برد بلند ضد کشتی و ابرفراصوت است که سرعت آنها پنج برابر سرعت موشکهای معمولی است.

 

به گفته مقامات پنتاگون در صورت حمله چین به تایوان، آمریکا قادر به دفاع از آن نیست و تایوان بی ثبات ترین موضوع بین چین و آمریکاست.

 

«بانی گلاسر» مدیر «بخش قدرت چین» در «اندیشکده مطالعات راهبردی» آمریکا در این باره گفت،در پنتاگون، وزارت خارجه و کاخ سفید، چین به عنوان بزرگترین تهدید نگریسته می شود و ما در موضع به شدت منفعلانه قرار داریم.

 

این در حالی است که تصاویر ماهواره ای انتشار یافته حاکی از استقرار هواپیماهای هشدار سریع و ضد زیر دریایی ارتش چین در منطقه با توجه به آرایش نظامی آمریکا در منطقه حکایت دارد.

 

به نوشته وبگاه «دیفنس ایرو اسپیس» این اقدام چین در بحبوحه افزایش فعالیتهای نظامی آمریکا صورت گرفته است. یک کارشناس چینی نیز با اشاره به این موضوع گفته است که پکن حق استقرار جنگ افزارهای دفاعی با توجه به تهدیدهای فرا رو را داراست.

 

بر اساس تصاویر «ایمیج ست» که روز شنبه انتشار یافت ارتش چین هواپیماهای هشدار سریع «کی جی -500»، هواپیمای تجسسی «کی کیو-200» و هواپیماهای ضد زیر دریایی «وای-8» را در جزیره «یانگ شو» در دریای چین جنوبی مستقر کرده است.

کلمات کلیدی: پنتاگون
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار