احتمال آلودگی مو به کرونا چقدر است؟-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

احتمال آلودگی مو به کرونا چقدر است؟

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر مضر بودن مواد ضدعفونی کننده نیز گفت: روی پوست بدن چربی خاصی وجود دارد که پوست را در مقابل خشکی محافظت می‌کند. زمانی که پوست خشک باشد ترک‌های ظریفی روی پوست ایجاد می‌شود که شاید با چشم هم قابل دیدن نباشد، اما عوامل محیطی مانند میکروب و مواد حساسیت‌زا می‌توانند از طریق همین ترک‌ها به زیر پوست راه پیدا کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 18
کد خبر: ۴۳۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، یک متخصص بیماری‌های پوست و مو با بیان اینکه احتمال آلودگی مو به ویروس کووید-۱۹ کمتر از پوست بدن است، گفت: اگرچه رعایت بهداشت مو حائز اهمیت است، اما مانند دست، امکان شستن هر لحظه‌ای آن وجود ندارد.

 

دکتر سید مسعود داوودی درباره نگرانی‌های مطرح شده مردم در سامانه ۴۰۳۰ درباره میزان ماندگاری ویروس کرونا روی مو، گفت: هنوز به طور دقیق مشخص نشده که کروناویروس طی چه مدت زمانی روی مو ماندگاری دارد، اما ممکن است روی پوست بدن به خصوص روی دست مدت زمانی مانده باشد و در آن فاصله به دهان، بینی، چشم و حتی گوش هم مالیده شود و باعث سرایت ویروس به فرد شود.

 

وی افزود: بر همین اساس است که بر استفاده از دستکش تاکید وجود دارد تا دست با چشم، دهان و بینی تماس نداشته باشد؛ چراکه ویروس می‌تواند روی دستکش هم تا مدت زمانی زنده بماند و در صورت تماس، به داخل بدن منتقل شود.

 

داوودی با بیان اینکه زمان ماندگاری ویروس روی مو که یک بافت مرده است، کمتر خواهد بود، گفت: اگرچه رعایت بهداشت مو حائز اهمیت است، اما مانند دست، امکان شستن هر لحظه‌ای آن وجود ندارد. احتمال آلودگی مو به ویروس کووید-۱۹ کمتر از پوست بدن است، اما محدودیت شست‌و شوی مو نیز اهمیت زیادی دارد.

 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر مضر بودن مواد ضدعفونی کننده نیز گفت: روی پوست بدن چربی خاصی وجود دارد که پوست را در مقابل خشکی محافظت می‌کند. زمانی که پوست خشک باشد ترک‌های ظریفی روی پوست ایجاد می‌شود که شاید با چشم هم قابل دیدن نباشد، اما عوامل محیطی مانند میکروب و مواد حساسیت‌زا می‌توانند از طریق همین ترک‌ها به زیر پوست راه پیدا کنند.

 

این متخصص بیماری‌های پوست و مو تاکید کرد: پوست تا زمانی که سالم است، قدرت دفاع خوبی دارد، اما اگر آسیب ببیند در مقابل میکروب‌ها و مواد حساسیت‌زا نفوذپذیر می‌شود. یکی از ویژگی‌های مهم مواد و شوینده‌های الکلی و غیر الکلی این است که در صورت استفاده علاوه بر از بین بردن و تخریب چربی ویروس، چربی طبیعی پوست بدن را هم از بین می‌برند؛ بنابراین پوست را به تدریج خشک و آماده ترک‌های ظریف، التهاب، خارش و قرمزی می‌کند.

 

بنابر اعلام روابط عمومی سامانه ۴۰۳۰، داوودی همچنین گفت: اگر خارش، قرمزی و حساسیت پوست مزمن شود، درمان آن هم سخت‌تر می‌شود. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنم که در هر زمانی بعد از ضدعفونی کردن دست با آب و صابون و یا مواد شوینده الکلی و غیر الکلی با کرم‌های مناسب آن را چرب کنیم. اگرچه بعضی از ضدعفونی کننده‌ها خود با انواع ژل‌ها و یا نرم کننده‌ها ترکیب شده‌اند، اما بهتر است که بعد از استفاده باز هم پوست با کرم چرب شود./ ایسنا

ارسال نظر