پیش فروش بلیت قطار آغاز شد + زمان دقیق و آخرین اخبار از اختلال فنی آغاز واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۵ بازنشستگان آخرین قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵ آخرین جزییات ابلاغ تمدید قرارداد اجاره مسکن ۱۴۰۵ جزییات فروش فوری سورن پلاس ایران خودرو جزییات بیمه تکمیلی جدید درمان بازنشستگان/ ۲ طرح با پوشش و مبالغ حق بیمه مختلف پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵ / طلا چشم‌انتظار فرمان دلار وزیر نیرو: مطلقا در منطقه هرمزگان خاموشی نداریم / در جریان حملات، سه خط انتقال برق ۴۰۰ کیلوولت و دو خط ۲۳۰ کیلوولت آسیب دید، اما در کمتر از ۶ ساعت بازسازی شدند پیش‌بینی مهم از وضعیت بیت‌کوین / آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها بلیت پرواز اربعین تهران-نجف ۲۴ میلیون شد/مشهد-نجف ۲۸ میلیون آغاز فروش فوری خودرو سورن پلاس بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ پیش‌فروش ۲ مرحله‌ای بلیت قطار‌های اربعین آغاز شد فروش بدون قرعه کشی ایران خودرو تیر ۱۴۰۵ + زمان، شرایط ثبت نام و لینک جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ + زمان، مکان و شرایط ثبت نام قیمت گوسفند و گوساله ارزان شد/ قیمت واقعی گوشت این عدد است

همتی: وضعیت امروز بازارها سخت تر از تابستان ۹۷ نیست/ ثبات لازم به بازار بر می‌گردد

همتی: وضعیت امروز بازارها سخت تر از تابستان ۹۷ نیست/ ثبات لازم به بازار بر می‌گردد رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه وضعیت امروز بازار‌ها در اقتصاد کشورمان حتما سخت‌تر از مرداد و شهریور ۹۷ نیست ابراز اطمینان کرد ثبات به بازار‌ها بازخواهد گشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۳ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 18
کد خبر: ۴۳۲۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی در یادداشتی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت:

 

وضعیت امروز بازار‌ها در اقتصاد کشورمان حتما سخت‌تر از مرداد و شهریور ۹۷ نیست. در آن روز‌ها با شروع و تشدید تحریم‌های آمریکا، بازار‌های ارز، سکه و سایر دارایی‌ها به شدت به هم ریخت و نرخ دلار در بازار به رقم‌های بسیار بالا رسید.

 

با مدیریت بازار‌ها و تدابیری که به کار گرفته شد، علیرغم تمامی مشکلات در مدت دو سال گذشته، ثبات نسبی بازار‌ها در نرخ‌های بسیار پایین‌تر ارز، برقرار و رشد اقتصاد غیرنفتی در اواخر سال ۹۸ مثبت شد.

 

این روز‌ها نیز به علت تداوم فشار حداکثری، شیوع ویروس کرونا و تعطیلی سه‌ماهه بسیاری از فعالیت‌ها و کاهش قیمت نفت و سایر فرآورده‌های نفتی، تهدیدات جدید آمریکا، انتظارات تورمی را بالا برده است. در روز‌های آتی پیش بینی‌های بانک مرکزی از تورم یکسال آتی و تورم هدف اعلام خواهد شد.

 

محاسبات و برآورد‌های اداره بررسی‌های اقتصادی بانک بسیار کمتر از آن چیزی است که در فضای تبلیغاتی مطرح می‌شود. همانطور که قبلا گفتم شرایط دشوار است، لیکن روند در حال بهبود و قابل مدیریت و ثبات نیز قابل اعاده است.

 

در روز‌های اول حضورم در بانک مرکزی اعلام کردم همه داشته‌های علمی و تجربی خود را برای کنترل اوضاع به کار خواهم بست و امروز نیز با تجربیاتی به مراتب بیشتر از آن روز، اعلام می‌کنم با تلاش جدی همکارانم در بانک مرکزی، سیستم بانکی و ونیز سایر بخش‌های مختلف اقتصادی، ثبات لازم در بازار‌ها برقرار خواهد شد.

 

همراهی مردم و فعالان اقتصادی در بخش‌های تولید و صادرات، این بار پشتیبان اصلی تلاش خدمتگزاران خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار