درخواست مهدکودک های تهران برای توجه به وضعیت معیشتی-راهبرد معاصر

درخواست مهدکودک های تهران برای توجه به وضعیت معیشتی

تعدادی از مدیران مهدکودک های تهران با تجمع مقابل استانداری تهران، خواستار توجه به وضعیت وخیم معیشتی خود شدند اما هیچ یک از دستگاه‌ها به ویژه سازمان بهزیستی در این زمینه پاسخی نداده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 19
کد خبر: ۴۳۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، در حال حاضر بیش از 17 هزار مهدکودک در سطح کشور فعال هستند که با شیوع ویروس کرونا بسیاری از این مهدها دچار چالش جدی در ارتباط با منابع مالی شده‌اند که بنا بر اظهارات تعدادی از مدیران مهدهای کودک برخی از مهدها منجر به تعطیلی دائم شده‌اند.

 

همچنین وحید قبادی دانا؛ رئیس سازمان بهزیستی کشور نیز 26 اردیبهشت ماه اعلام کرد: با توجه به رایزنی‌هایی انجام شد با مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین مجموعه کارگروه بررسی مشاغل آسیب دیده از کرونا، این تسهیلات برای مهدهای کودک غیر دولتی که به عنوان کسب و کارهای واجد شرایط تحت شمول رسته مراکز و مجتمع های فرهنگی و آموزشی تشخیص داده شده و نیز در راستای حفظ اشتغال هر یک از پرسنلی که در مهد کودک فعالیت می‌کردند انجام می‌شود.

 

وی با بیان اینکه مهدهای غیر دولتی می‌توانند درخواست خود را به مراجع ذیصلاح برای دریافت این تسهیلات ارایه دهند، گفت: همچنین طبق اعلام معاونت اقتصادی رئیس جمهور، مهدهای کودک غیر دولتی می‌توانند از امتیاز تنفس سه ماهه پرداخت اقساط بانکی هم بهره‌مند شوند. از این رو متقاضیان برخورداری از امتیاز تنفس سه ماهه پرداخت اقساط بانکی می‌توانند درخواست خود را به سازمان بهزیستی ارایه دهند تا در صورت تأیید از سوی این سازمان موارد به بانک مرکزی اعلام شود.

 

قبادی دانا همچنین از ارایه تسهیلات وام 12 تا 16 میلیون تومانی به مهدهای کودک غیر دولتی به ازای حفظ اشتغال هر پرسنل که به منظور قطع زنجیره انتقال کرونا از اسفندماه تعطیل هستند، خبر داد.

 

 در حالی رئیس سازمان بهزیستی از تمهیدات اتخاذ شده برای مهدهای کودک خبر داده است که روز گذشته تعدادی از مدیران مهدکودک‌های تهران با تجمع مقابل استانداری تهران، خواستار توجه به وضعیت معیشتی‌شان شد‌ه‌اند.

 

مدیران مهدهای کودک در این تجمع اعلام کردند که به دلیل تعطیلی مهدکودک‌ها با مشکلات مالی و معیشتی بسیاری مواجه شده‌اند و مسئولان باید فکری به حال آنها کنند چرا که بعد از حدود سه ماه از تعطیلی، حتی قادر به تأمین هزینه‌های روزانه مهدکودک نیستند و توان تسویه قبوض برق و آب را ندارند.

 

بنا بر اعلام مدیران مهد های کودک چنانچه مهدها از اول خرداد بازگشایی نشوند، هزاران پرسنل زن بیکار می‌شوند.

 

با وجود چالش‌های به وجود آمده برای مهدهای کودک، هنوز اقدام موثری از سوی بهزیستی به عنوان متولی مهدها انجام نشده است و مسئولان این سازمان سکوت اختیار کرده‌اند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر