سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

چین همکاری با ایران را منطقی و قانونی خواند

چین همکاری با ایران را منطقی و قانونی خواند وزارت خارجه چین در واکنش به تحریم اخیر آمریکا علیه یک شرکت چینی، ضمن درخواست برای لغو فوری تحریم‌های غیرقانونی واشنگتن، همکاری با ایران را منطقی و قانونی توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 20
کد خبر: ۴۳۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر،  روزنامه «چاینا دیلی» گزارش داد وزارت خارجه چین از آمریکا خواست فوراً تحریم‌های غیرقانونی علیه شرکت‌های چینی را لغو کند و افزود همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی منطقی و قانونی است و باید از آن محافظت شود.

 

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا دیروز سه‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد یک شرکت مستقر در چین را به بهانه ارتباط با شرکت هواپیمایی ماهان در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

 

وزارت خزانه‌داری آمریکا در این بیانیه اعلام کرد شرکت Shanghai Saint Logistics Limited مستقر در چین، به دلیل فعالیت به عنوان نماینده فروش شرکت ماهان‌ایر در فهرست تحریم‌ها قرار گرفت. خزانه‌داری آمریکا گفته از سال ۲۰۱۸ این هفتمین نماینده فروش شرکت ماهان‌ایر است که توسط آمریکا در فهرست تحریم‌ها قرار می‌گیرد.

 

دولت آمریکا در راستای سیاست فشار علیه ایران شرکت ماهان‌ایر را به دلیل آنچه به ادعای این کشور ارتباط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خوانده شده در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

 

«استیون منوشین»، وزیر امور خزانه‌داری آمریکا گفت: «ما برای هدف قرار دادن شرکت‌هایی که به ارتباط تجاری با ماهان‌ایر ادامه می‌دهند تردید نخواهیم کرد.»

 

آمریکا با متهم کردن شرکت هواپیمایی ماهان به انتقال نیرو به سوریه این شرکت را در فهرست تحریم‌ها قرار داده و کشور‌های اروپایی را هم برای تحریم آن تحت فشار قرار می‌دهد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار