چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

آمادگی ایران برای انتقال تجربیات مقابله با کرونا به کشورهای عربی

وزیر بهداشت، به تشریح جزئیات گفتگو با وزرای بهداشت کشورهای عربی منطقه در زمینه مبارزه با کرونا پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 20
کد خبر: ۴۳۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، سعید نمکی، با اشاره به گفتگوی‌هایش با همتایان منطقه‌ای در زمینه وضعیت کرونا، گفت: افتخارات جمهوری اسلامی ایران در مقابله با کرونا را با پنج کشور عرب زبان همسایه و غیر همسایه تبادل و برای ارائه کمک‌های فنی و تخصصی در مدیریت بیماری، اعلام آمادگی کردیم.

 

وزیر بهداشت ادامه داد: با پنج کشور عرب زبان دوست و همسایه و غیر همسایه شامل یمن، قطر، امارات، کویت و عمان در موارد مختلفی صحبت کردیم، گزارشی از وضعیت کرونا در آن کشورها را شنیدیم و گزارشی را هم خدمت همکاران در کشورهای عربی ارائه دادم.

 

وی افزود: افتخارات ارزنده‌ای که جمهوری اسلامی ایران در زمینه مدیریت بیماری‌ها کسب کرده است به اطلاع رسید. همچنین از برخی کشورها مانند قطر به خاطر همکاری‌هایشان در رساندن برخی تجهیزات به خصوص مواردی مثل ماسک تشکر کردیم.

 

وزیر بهداشت گفت: در این گفتگو همچنین برای ارائه کمک‌های فنی و تخصصی در زمینه مدیریت بیماری و انتقال نتایج تحقیقات گسترده و پروژه‌های علمی به آن عزیزان برای مدیریت بهتر بیماری اعلام آمادگی کردیم.

 

وی ادامه داد: همچنین برای گسترش روابط تجاری با کشورهایی مثل کویت، عمان، قطر و عراق اعلام آمادگی کردیم که بتوانیم روابط تجاری بهتری را در سایه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اعمال آنها در مرزها داشته باشیم.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار