اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

آمادگی ایران برای انتقال تجربیات مقابله با کرونا به کشورهای عربی

وزیر بهداشت، به تشریح جزئیات گفتگو با وزرای بهداشت کشورهای عربی منطقه در زمینه مبارزه با کرونا پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 20
کد خبر: ۴۳۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، سعید نمکی، با اشاره به گفتگوی‌هایش با همتایان منطقه‌ای در زمینه وضعیت کرونا، گفت: افتخارات جمهوری اسلامی ایران در مقابله با کرونا را با پنج کشور عرب زبان همسایه و غیر همسایه تبادل و برای ارائه کمک‌های فنی و تخصصی در مدیریت بیماری، اعلام آمادگی کردیم.

 

وزیر بهداشت ادامه داد: با پنج کشور عرب زبان دوست و همسایه و غیر همسایه شامل یمن، قطر، امارات، کویت و عمان در موارد مختلفی صحبت کردیم، گزارشی از وضعیت کرونا در آن کشورها را شنیدیم و گزارشی را هم خدمت همکاران در کشورهای عربی ارائه دادم.

 

وی افزود: افتخارات ارزنده‌ای که جمهوری اسلامی ایران در زمینه مدیریت بیماری‌ها کسب کرده است به اطلاع رسید. همچنین از برخی کشورها مانند قطر به خاطر همکاری‌هایشان در رساندن برخی تجهیزات به خصوص مواردی مثل ماسک تشکر کردیم.

 

وزیر بهداشت گفت: در این گفتگو همچنین برای ارائه کمک‌های فنی و تخصصی در زمینه مدیریت بیماری و انتقال نتایج تحقیقات گسترده و پروژه‌های علمی به آن عزیزان برای مدیریت بهتر بیماری اعلام آمادگی کردیم.

 

وی ادامه داد: همچنین برای گسترش روابط تجاری با کشورهایی مثل کویت، عمان، قطر و عراق اعلام آمادگی کردیم که بتوانیم روابط تجاری بهتری را در سایه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اعمال آنها در مرزها داشته باشیم.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: کرونا سعید نمکی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار