توانایی شناسایی منبع قاچاق دارو به کشورهای همسایه را داریم-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

توانایی شناسایی منبع قاچاق دارو به کشورهای همسایه را داریم

مدیرکل اداره دارویی سازمان غذا و دارو در واکنش به ماجرای قاچاق دارو از ایران به کشور عراق گفت: با استفاده از سامانه تیتک توانایی شناسایی منابع قاچاق دارو را داریم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 16
کد خبر: ۶۳۲۶۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر،  سید حیدر محمدی مدیرکل اداره دارویی سازمان غذا و دارو درباره اخبار منتشر شده با عنوان قاچاق داروهای ایرانی به کشور عراق توضیح داد: دارو توسط سازمان غذا و دارو از داروخانه به شرکت پخش و از شرکت های پخش به داروخانه ارسال می‌شود که تمام مراحل آن در سامانه تیتک ثبت می‌شود.

 

 وی با بیان اینکه قاچاق دارو به کشورهای همسایه باید توسط سیستم‌های نظامی و امنیتی ما بررسی شود و نمونه‌های این داروها به دست سازمان غذا و دارو برسد، اظهار داشت: سازمان غذا و دارو با بررسی نمونه‌های این داروها می تواند ریشه قاچاق آن را کشف کند و ما با استفاده از سامانه نظارتی تیتک می‌توانیم اعلام کنیم که این دارو از داروخانه یا از کارخانه به کشورهای همسایه قاچاق شده است.

 

محمدی با بیان اینکه تمام داروهای داخلی برچسب‌گذاری می شوند، گفت: ما پس از بررسی برچسب‌ها می‌توانیم اعلام کنیم که دارو از داروخانه به کدام شرکت پخش ارسال شده و از آنجا به دست کدام‌داروخانه رسیده است و از آنجا خارج شده است.

 

وی اظهار داشت: سازمان غذا و دارو از سیستم های امنیتی درخواست می‌کند تا با همکاری نهادهای امنیتی کشور عراق این داروها را به وزارت بهداشت تحویل دهند تا ما بتوانیم بررسی‌های بیشتر را در این زمینه انجام دهیم.

 

وی تأکید کرد: سامانه تیتک توانایی را دارد که مشخص کند که این داروها از داروخانه شرکت پخش و یا کارخانه داروسازی به دست قاچاقچیان افتاده و قاچاق شده‌اند.

 

محمدی تصریح کرد: در صورتی که این داروها ساخت کارخانه‌های تولید داخل باشد و برچسب گذاری نشده باشند می‌توان گفت که این داروها از کارخانه به کشور همسایه قاچاق شدند.

 

مدیرکل اداره دارویی سازمان غذا و دارو گفت در صورت مشخص شدن منابع قاچاق این دارو، برخورد شدیدی با متخلفان صورت خواهد گرفت.

 

فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
پیام
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۶
0
0
اره بهشون تحویل بدید تا دوباره بدن قاقچیها کار نیمه تمومشون رو تموم کنن.این که این دولت داره به صورت کلان قاچاق ارز میکنه(ارز جهانگیری) که برای همگان واضح است ولی به اون قناعت نداره و داره مواد دیگه رو هم ایندفعه به صورت سازماندهی شده قاچاق میکنه.به امید محاکمه ترسوهای خائن و وطن فروش در محضر عدل علی