یک مقام ایرانی: توقف دائمی غنی‌سازی کاملاً رد شده است عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند وزارت خارجه چین: از ایران در حفظ حقوق مشروع خود حمایت می‌کنیم ادعای معاون ترامپ: دلایلی داریم که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است روبیو: مذاکرات پنج‌شنبه بر مسأله‌ای هسته‌ای متمرکز خواهد بود عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن

پیشتازی «بایدن» از «ترامپ» در نظرسنجی فاکس نیوز

پیشتازی «بایدن» از «ترامپ» در نظرسنجی فاکس نیوز نتایج تازه‌ترین نظرسنجی سراسری شبکه فاکس نیوز نشان می‌دهد که برتری «جو بایدن» بر «دونالد ترامپ» در میان رأی‌دهندگان آمریکایی به ۸ درصد افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 22
کد خبر: ۴۳۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج این نظرسنجی که روز پنجشنبه به وقت محلی منتشر شد، حاکی است که بایدن معاون سابق رییس جمهوری آمریکا از حمایت ۴۸ درصدی رأی‌دهندگان و ترامپ رییس جمهوری فعلی این کشور از حمایت ۴۰ درصدی برخوردار است.


همچنین ۱۱ درصد از رأی‌دهندگان نیز گفته اند که هنوز درباره نامزد مورد نظر خود در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر تصمیم نگرفته‌اند یا به نامزد دیگری غیر از بایدن و ترامپ رأی خواهند داد.


بایدن و ترامپ در نظرسنجی ماه گذشته فاکس نیوز هر کدام از حمایت ۴۲ درصدی رأی‌دهندگان برخوردار بودند.
فاکس نیوز از رسانه‌های اصلی حامی جمهوریخواهان است، اما ترامپ در ماه‌های اخیر حملات شدیدی را متوجه این شبکه کرده است.

 


هجمه ترامپ علیه فاکس نیوز زمانی به اوج رسید که نظرسنجی این شبکه نشان داد رییس جمهوری فعلی از نامزد‌های دموکرات انتخابات ۲۰۲۰ عقب افتاده است.


در تازه‌ترین موج این حملات، ترامپ انتقاد هشدارآمیز مجری فاکس نیوز درباره مصرف هیدروکسی کلروکین به عنوان داروی پیشگیری یا درمان کرونا را تاب نیاورد و گفت به دنبال یافتن جایگزینی برای این شبکه است.


ترامپ گفته بود؛ داروی هیدروکسی کروکین را برای پیشگیری کووید-۱۹ مصرف می‌کند. «نیل کاوتو» مجری فاکس نیوز با اشاره به این اقدام ترامپ، به مردم درباره عواقب احتمالاً مرگبار استفاده از این دارو به ویژه برای کسانی که بیماری زمینه‌ای خاص دارند هشدار داد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار