نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

واشنگتن‌‌پست احتمال اقدام علیه نفت‌کش‌های ایران را ضعیف توصیف کرد

واشنگتن‌‌پست احتمال اقدام علیه نفت‌کش‌های ایران را ضعیف توصیف کرد روزنامه واشنگتن‌پست احتمال اقدام آمریکا علیه نفت‌کش‌های ایران را ضعیف توصیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 23
کد خبر: ۴۳۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، یک روزنامه آمریکایی در تحلیلی امروز جمعه احتمال توقیف نفت‌کش‌های ایران در مسیر حرکت به سمت ونزوئلا را ضعیف توصیف کرده است.

 

روزنامه واشنگتن‌پست مدعی شده پنج نفت‌کش ایران در حال حمل نزدیک به ۶۰ میلیون گالن بنزین ایران هستند که قرار است ونزوئلا بهای آن را با طلا پرداخت کند. جمهوری اسلامی ایران این اتهامات را رد کرده است.

 

واشنگتن‌‌پست نوشته اولین نفت‌کش ایران تا یکشنبه هفته جاری وارد ونزوئلا خواهند شد. «الیوت آبرامز»، سفیر آمریکا در ونزوئلا گفت: «شاهدیم که دو دولت مطرود می‌بینند که می‌توانند چیزهایی را مورد نیازشان هست با هم مبادله کنند.»

 

دولت آمریکا با اعمال تحریم‌های یکجانبه علیه ایران و ونزوئلا در صدد فشار بر جامعه بین‌المللی جهت منع مبادلات نفتی با این دو کشور است.

 

واشنگتن‌‌پست نوشته ایران در برابر هر گونه اقدام از سوی آمریکا برای توقیف این نفت‌کش‌ها هشدار داده و ونزوئلا هم قول داده با ناو، این نفت‌کش‌ها را از آب‌های سرزمینی خودش اسکورت کند.

 

روزنامه واشنگتن‌پست نوشته دولت آمریکا درباره مبادله ایران با ونزوئلا هشدار داده اما مقام‌های این کشور لحن خود درباره احتمال درگیری مستقیم با نفت‌کش‌های ایران را ملایم‌تر کرده‌اند.

 

«جاناتان هافمن»، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا روز پنجشنبه وجود هر گونه برنامه برای توقیف نفت‌کش‌های ایران را رد کرد.

رسانه آمریکایی نوشته اقدام محتملی که دولت دونالد ترامپ ممکن است برای مواجهه با اقدام ایران در پیش بگیرد اعمال تحریم‌‌های جدید خواهد بود.

 

«حجت‌الله سلطانی» سفیر ایران در ونزوئلا روز گذشته (چهارشنبه) با دفاع از محموله پنج تانکر حامل بنزین ایران به مقصد ونزوئلا تأکید کرد که دو کشور حق دارند که به صورت آزادانه با یکدیگر تجارت کنند.

 

پایگاه خبری «تله مترو» گزارش کرد، در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی بر تهدید مقام‌های دولت آمریکا به ایجاد مزاحمت برای تانکرهای حامل سوخت ایران به مقصد ونزوئلا، سلطانی تأکید کرد که کنوانسیون‌های بین‌المللی از روابط رو به رشد دو کشور ونزوئلا و ایران که هم‌اکنون تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارند، محافظت می‌کند.

 

وی در جمع خبرنگاران در سفارت ایران در کاراکاس گفت: «روابط میان ایران و ونزوئلا تهدیدی برای هیچ کس محسوب نمی‌شود و برای هیچ‌کس خطری به همراه ندارد»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار