اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

ونزوئلا: کشتی جنگی آمریکا به کشتی ماهیگیری ما حمله کرد

ونزوئلا: کشتی جنگی آمریکا به کشتی ماهیگیری ما حمله کرد ونزوئلا، کشتی جنگی آمریکایی را به حمله به کشتی ماهیگیری در آب‌های متعلق به منطقه اقتصادی انحصاری ونزوئلا متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 13
کد خبر: ۲۸۹۰۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، دولت ونزوئلا شامگاه شنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «روز جمعه کشتی ونزوئلایی "کارمن روزا" که توسط ماهیگیران ونزوئلایی در ۴۸ مایل دریایی شمال‌شرقی جزیره لا بلانکوئیلا، در آب‌های متعلق به منطقه اقتصادی انحصاری ونزوئلا در حال حرکت بود، به‌طور غیرقانونی و خصمانه توسط ناوشکن نیروی دریایی ایالات متحده، "جیسون دانهام" مورد حمله قرار گرفت.»

طبق گزارش راشا تودی، دولت ونزوئلا تاکید کرد که این کشتی جنگی آمریکایی مجهز به «موشک‌های کروز قدرتمند و تحت هدایت تفنگداران دریایی بسیار آموزش‌دیده» بود.

در ادامه بیانیه دولت ونزوئلا آمده است: «این کشتی جنگی ۱۸ سرباز با توپ‌های بلند را مستقر کرد که به مدت هشت ساعت روی این قایق کوچک و بی‌خطر سوار شده و آن را اشغال کردند و مانع از ارتباط و پیشرفت عادی ماهیگیرانی شدند که وظیفه صید مجاز ماهی داشتند.»

اوایل ما سپتامبر، به گفته «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، نیرو‌های آمریکایی به یک کشتی حامل مواد مخدر که از ونزوئلا می‌آمد شلیک کردند و یازده خدمه آن را کشتند. دولت «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا این اقدام را به‌عنوان «اعدام‌های فراقضایی» محکوم کرد.

تنش میان ایالات متحده و ونزوئلا بالاست؛ آمریکا انتخابات ریاست‌جمهوری ونزوئلا در سال ۲۰۲۴ را به رسمیت نشناخت؛ انتخاباتی که طبق نتایج، مادورو پیروز اعلام شد. اپوزیسیون این انتخابات را «ساختگی» می‌خواند و نامزد آن، «گونزالس اوروتیا» خود را پیروز اعلام کرد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: آمریکا ونزوئلا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده