مدیرعامل استقلال استعفا کرد تراکتور فاتح سوپرجام فوتبال ایران شد شکست سهیلا منصوریان در بازی‌های جهانی چنگدو واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

بازتاب از سرگیری تمرینات پرسپولیس در سایت AFC

شروع مجدد تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس تهران، در سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) بازتاب یافت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 25
کد خبر: ۴۳۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) در گزارشی به از سر گیری تمرینات تیم‌ها در منطقه غرب و آسیای مرکزی و به طور خاص در ایران، ترکمنستان و قرقیزستان پرداخت و در این میان بازگشت بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس تهران به تمرینات را بازتاب داد.

 

سایت AFC در این باره نوشت: پرسپولیس که یک دست بر جام دارد، به زمین تمرین بازگشته است.

 

پرسپولیس قهرمان ایران گامی کوچک، اما مهم برای دفاع از عنوان قهرمانی خود برداشته و پس از یک وقفه بیش از ۲ ماهه به زمین تمرین بازگشت.

 

غول‌های تهرانی تحت هدایت سرمربی خود یحیی گل‌محمدی، ۷۰ دقیقه تمرین کردند، در حالی که شروع مجدد مسابقات لیگ حرفه‌ای این کشور برای تاریخ ۱۱ ژوئن برنامه ریزی شده است.

 

بازگشت باشگاه‌های ایرانی به تمرینات، نقطه عطفی در مسیر بازگشت فوتبال است و پس از تعطیلی ورزش در این کشور در اوایل ماه مارس به دلیل شیوع ویروس کرونا، این اولین فعالیت تیمی باشگاهی محسوب می‌شود.

 

پرسپولیس با ۱۰ اختلاف امتیاز نسبت به تیم دوم جدول و با ۹ بازی باقیمانده، در موقعیتی قرار دارد که عنوان قهرمانی امسال را نیز به سه عنوان قهرمانی پیاپی خود که در سال‌های اخیر کسب کرده اضافه کند، در حالی که در حال حاضر سپاهان و تراکتور نزدیکترین رقیب آن‌ها هستند.

 

در حالی که لیگ به سمت از سرگیری پیش می‌رود، طبق گزارش‌ها، اعضای چندین باشگاه چهارشنبه گذشته تحت آزمایش کووید ۱۹ قرار گرفتند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلمات کلیدی: پرسپولیس
ارسال نظر
آخرین اخبار