پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

واعظی: دولت در انتخاب هیات رئیسه مجلس هیچ دخالتی ندارد

رییس دفتر رییس جمهوری به شروع کار مجلس یازدهم در روزهای آینده و ضرورت تعامل و همکاری همه قوای کشور در شر ایط خاص کشور اشاره کرد و گفت: همانطور که ریاست محترم جمهور بارها گفته اند دولت همواره بر همکاری و تعامل با دیگر قوا و از جمله مجلس اهتمام داشته و دولت در انتخاب هیات رئیسه مجلس هیچ دخالتی ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 25
کد خبر: ۴۳۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمود واعظی با رد برخی گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای درخصوص دخالت دولت درانتخاب هیات رئیسه مجلس یازدهم، گفت:‌ دولت انتخاب روسای کمیسیون‌ها، هیات رئیسه و رئیس مجلس را مساله داخلی قوه مقننه می‌داند و از این رو نه در گذشته در این زمینه دخالی داشته و نه در آینده خواهد داشت.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه دولت همواره براساس اصل تفکیک قوا فعالیت کرده ، خاطرنشان کرد: همانطوری که به هیچ عنوان دوست نداریم،‌ شاهد دخالت افراد و نهادهای غیرمسئول در حیطه مسائل اجرایی و وظایف دولت باشیم،‌ خودمان هم چنین شانیتی برای دولت قائل نیستیم که در امور داخلی مرتبط با مجلس شورای اسلامی یا قوای دیگر دخالت کنیم.

 

منبع: ایرنا

واعظی افزود:‌ در چارچوب قانون اساسی،‌ مصالح کشور و هم‌افزایی قائل به همکاری و تعامل حداکثری با مجلس شورای اسلامی برای رفع مشکلات مردم و شتاب‌بخشی به توسعه کشور هستیم و اینگونه ادعاهای بی‌اساس و غیر واقعی در خصوص ایفای نقش دولت در معادلات داخلی قوه مقننه را جفا به هر دو قوه می‌دانیم.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دولت به تصمیم نمایندگان در انتخاب روسای کمیسیون‌ها، هیات رئیسه و رئیس مجلس احترام می‌گذارد، گفت:‌ حاصل انتخاب نمایندگان محترم هر چه باشد، مثل گذشته در چارچوب قانون با حسن نیت با نهاد قانونگذاری برای حل مسائل کشور و تمشیت امورهمکاری خواهیم کرد.

 

واعظی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص تحریم وزیر کشور و فرمانده نیروی انتظامی از سوی آمریکا گفت:‌ در روزهایی که کارایی تحریم‌های آمریکا بیش از همیشه زیر سوال رفته و این اعتبار تصمیمات و سیاست‌های هیات حاکمه این کشور را به مخاطره انداخته است،‌ تصور ما این است که اقدام به تحریم وزیر کشور و فرمانده نیروی انتظامی صرفا کارکرد تبلیغاتی دارد و هیچ تاثیر و پیامد واقعی نخواهد داشت.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور وظایف و مسئولیتهای وزیر کشور و فرمانده نیروی انتظامی را اموری کاملا روشن دانست و اذعان داشت: بر همگان مکشوف است که تحریم در این امور اساسا معنا ندارد، لذا به نظر می‌رسد مقامات آمریکایی صرفا بُعد روانی و رسانه‌ای موضوع را دنبال می‌کنند و دنبال سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدی تحریم‌های قبلی خودشان هستند.

 

واعظی با انتقاد از رویکرد منافقانه دولت آمریکا افزود:‌ البته برای افکار عمومی دنیا نباید پنهان بماند که آمریکایی‌ها در ادامه تحریم‌های غیرانسانی خود، این بار هم تحریم‌های جدیدشان را علیه مقامات و دستگاههایی اعلام کرده‌اند که نقش محوری در مبارزه با کرونا در ایران داشته‌اند و دارند.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور اظهارداشت: وزیر کشور رئیس کمیته انتظامی امنیتی ستاد ملی مبارزه با کرونا و یکی از اضلاع مهم تصمیم‌سازی و در این حوزه بوده،‌ فرمانده محترم و پرسنل زحمتکش نیروی انتظامی نیز در هفته‌های گذشته که بحث فاصله‌گذاری اجتماعی در کشور مطرح بوده،‌ وظایف و مسئولیت‌های بسیار مهمی را عهده‌دار بوده‌اند.

 

واعظی درپایان خاطرنشان کرد:‌ این تحریم‌ها اگرچه هیچ تاثیر وکارکردی در دنیای واقعیت ندارد، اما می‌تواند بعنوان نشانه دیگری از پوچی و بی‌اعتباری گفتار و کردار مقامات آمریکا که چندبار به دروغ مدعی کمک به مردم ایران در مبارزه با کرونا شده‌اند از سوی مردم و افکار عمومی جهان مورد توجه قرارگیرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده