زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد

معاون ابوبکر البغدادی به هلاکت رسید

نهاد مبارزه با تروریسم عراق با صدور بیانیه ای از هلاکت معاون ابوبکر البغدادی سرکرده داعش خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 26
کد خبر: ۴۳۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، نهاد مبارزه با تروریسم عراق با صدور بیانیه ای از هلاکت «معتز نومان عبدنایف نجم الجبوری»، معاون ابوبکر البغدادی سرکرده داعش خبر داد.

 

در این بیانیه خطاب به عراقیها آمده است: قهرمانان شما در نهاد مبارزه با تروریسم به تعقیب باقیمانده داعشی ها هر کجا که باشند ادامه می دهند و آنها را یکی پس از دیگری به درک واصل می کنند و این پس از به کار بستن اطلاعاتی دقیق و بکارگیری فناوری جدیدی است که اطلاعات نهاد مبارزه با تروریسم را متمایز می کند.

 

نهاد مبارزه با تروریسم عراق اعلام کرد: پس از دریافت اطلاعاتی که این نهاد ارائه داد و منجر به کشته شدن ابوبکر البغدادی شد و نیز بازداشت عبدالناصر قرداش از تروریستهای داعشی؛ به اطلاع ملت عراق می رسانیم که «معتز نومان عبدنایف نجم الجبوری» ملقب به حاجی تیسیر که معاون سرکرده داعش درامور آنچه ولایات داعش خوانده می شد و نیز مسئول برنامه ریزی وهماهنگی عملیات تروریستی خارجی تکفیری ها محسوب می شد، به هلاکت رسید.

 

در این بیانیه آمده است: این پس از رصد تحرکات این تروریست خطرناک در داخل و خارج عراق میسر شد. الجبوری در حمله هوایی در منطقه دیرالزور سوریه و بر اساس اطلاعات دقیق نهاد مبارزه با تروریسم عراق به هلاکت رسید. وی بیش از چند پاسپورت داشت و از تلفن از بیم رد یابی استفاده نمی کرد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار