سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

کرونا با دستگاه گوارش چه می کند؟

یک متخصص داخلی و فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد بزرگسالان گفت: هنوز مطالعات درباره اثرات ویروس کرونا بر بدن کامل نیست، اما براساس نتایج به دست آمده و رفتار هم خانواده این ویروس می‌توان گفت اثرات آن بر دستگاه گوارش طولانی مدت نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 27
کد خبر: ۴۳۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر،  دکتر ستار جعفری درباره نگرانی از علائم گوارشی کرونا که از سوی مردم مطرح می‌شود، گفت: تقریبا ۲۰ تا ۳۰ درصد بیماران مبتلا به کرونا ممکن است با دردهای شکمی ‌یا اسهال به مراکز درمانی مراجعه کنند.

 


وی با بیان این که باید درباره اسهال، تهوع و استفراغ‌های مقاوم و دردهایی که علت مشخصی ندارند، چاره اندیشی کرد، افزود: ابتلا به کرونا و احتمال بروز عفونت در بدن به دلیل این ویروس همچنان وجود دارد، اما به نظر می‌رسد که از شدت و مرگ و میر آن کاسته شده است. باید توجه کرد که کرونا عمدتا خودش را به عنوان سرماخوردگی نشان می‌دهد، اما در درصدی از بیماران به نارسایی تنفسی کشیده می‌شود و باعث می‌شود تا میزان اکسیژن خون ریه کمتر شود. در این گونه موارد معمولا تنگی نفس شدت پیدا می‌کند و با درمان‌های سرپایی تب کاهش نمی‌یابد و علائم شدیدتر می‌شود و بیمار مجبور است به مراکز درمانی مراجعه کند.

 


این متخصص داخلی و فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد بزرگسالان گفت: گاهی ممکن است بیمار نیاز به بستری در آی سی یو و حمایت تنفسی داشته باشد، اما معمولا در ۸۰ درصد موارد این اتفاق نمی‌افتد و تنها در ۱۵ درصد موارد ممکن است بیمار نیاز به بستری و چند درصد هم نیاز به بستری در آی سی یو و حمایت تنفسی پیدا کند.

 


وی با اشاره به اینکه اثر این ویروس روی دستگاه گوارشی، کبد و گردش خون هنوز به درستی مشخص نیست، تصریح کرد: این ویروس یکسری از گیرنده‌ها را گرفتار می‌کند و گیرنده‌ها هر جایی باشند با این ویروس درگیر می‌شوند. عمدتا این گیرنده‌ها در ریه قرار دارند. ممکن است درصد کمی‌ هم روی کبد اثر بگذارد. البته این ویروس جدید بوده و هنوز مطالعات آن به اندازه کافی انجام نشده است.

 


بنابر اعلام روابط عمومی سامانه ۴۰۳۰ وزارت بهداشت، جعفری همچنین گفت: کرونا اثر طولانی مدت روی معده و روده‌ها نمی‌گذارد و به نظر می‌رسد این ویروس هم بعد از گذشت دوران بیماری، اثرش در بدن از بین برود با این حال همانطور که گفتم این بیماری هنوز تازه است و باید مطالعات گسترده و دقیقی برای بررسی ابعاد این بیماری صورت گیرد. در عین حال هنوز مطالعات درباره اثرات ویروس کرونا بر بدن کامل نیست، اما براساس نتایج به دست آمده و رفتار هم خانواده این ویروس می‌توان گفت اثرات آن بر دستگاه گوارش طولانی مدت نخواهد بود./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار