کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی

پنتاگون: به شراکت دفاعی با ریاض پایبندیم

پنتاگون: به شراکت دفاعی با ریاض پایبندیم یک سخنگوی پنتاگون مدعی شده که واشنگتن به شراکت دفاعی و قراردادهای بلندمدت نظامی با عربستان سعودی متعهد است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 28
کد خبر: ۴۳۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  العربیه گزارش داد که «سین رابرتسون»، سخنگوی پنتاگون در گفت‌وگو با روزنامه الشرق الاوسط اظهار داشته که ایالات متحده به شراکت دفاعی طولانی‌مدت با عربستان سعودی بالاخص در خصوص دفاع هوایی در برابر شرایط اضطراری مرتبط با ایران متعهد است.

 

رابرتسون همچنین ابراز داشت که واشنگتن به قراردادهای بلندمدت دفاعی با عربستان سعودی متعهد بوده و در نظر دارد قابلیت‌های دفاع هوایی را در منطقه تقویت کند.

 

این سخنگوی سازمان تروریستی پنتاگون اظهار داشت: «نیروهای آمریکایی قابلیت‌های قدرتمندشان را در عملیات‌های منطقه‌ای از جمله در دفاع هوایی حفظ می‌کنند تا در صورت نیاز به هرگونه شرایط اضطراری مرتبط با ایران بپردازند.»

 

این ادعاهای سخنگوی پنتاگون در گفت‌وگو با روزنامه الشرق الاوسط در حالی مطرح شده که چندی پیش روزنامه وال‌استریت ژورنال فاش کرد آمریکا قصد دارد چهار سامانه پدافندی پاتریوت را از عربستان خارج کند. برخی کارشناسان این اقدام آمریکا را ناشی از سیاست‌های سعودی‌ها در خصوص قیمت نفت تفسیر کردند.

 

بر اساس گزارش‌ها واشنگتن می‌خواهد منابع نظامی خود را به اولویت‌های دیگر از جمله توسعه نفوذ چین در شرق آسیا اختصاص دهد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار