غریب‌آبادی: ایران، روسیه و چین فردا پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱ را اعلام می‌کنند عراقچی: حقوق حاکمیتی ایران قابل مذاکره نیست دستگیری جان بولتون به اتهام نگهداری اسناد فوق محرمانه آمریکا بیانیه جدید اتحادیه اروپا علیه ایران دادگاه لاهه: دستور بازداشت نتانیاهو و گالانت لازم‌الاجرا است ترامپ: عربستان برای پیوستن به توافق ابراهیم علاقه‌مند است وزیر خارجه لبنان: هرگونه مذاکره مستقیم با اسرائیل را رد می‌کنیم شیخ نعیم قاسم: اسرائیل و آمریکا نخواهند توانست ما را شکست دهند ترامپ: در حال گفت و گو با پوتین هستم! رهبر انصارالله: ایران در حمایت از فلسطین فداکاری‌های بزرگی کرده است عراقچی: تحریم‌های غرب، تروریسم اقتصادی علیه کشورهای جنوب است ادعای مضحک ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران + فیلم عراقچی: در بیانیه اجلاس جنبش عدم تعهد از ایران در قضیه اسنپ بک حمایت شده است دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور اوگاندا اعلام شرط ایران برای آغاز مذاکرات با آمریکا و اروپا

ورود چهارمین نفتکش ایران به منطقه ویژه اقتصادی ونزوئلا

ورود چهارمین نفتکش ایران به منطقه ویژه اقتصادی ونزوئلا مرکز ترافیک دریایی گزارش داد نفتکش فاکسون حامل مواد سوختی ایران برای کاراکاس، امروز پنجشنبه وارد منطقه ویژه اقتصادی ونزوئلا شده‌است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 28
کد خبر: ۴۴۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، براساس گزارش مرکز ترافیک دریایی (marinetraffic) که رصد نفتکش ها بر آب های بین الملل را بر عهده دارد، کشتی فاکسون ایران حامل سوخت صبح روز پنجشنبه وارد منطقه ویژه اقتصادی ونزوئلا شده است.

 

پیش از این دو کشتی ایران در سواحل ونزوئلا پهلو گرفته و در حال تخلیه بار خود هستند، نفتکش پتونیا نیز به عنوان سومین نفتکش ایران در حال نزدیک شدن به بندر ال پالیتو است و انتظار می رود که تا ساعاتی دیگر در این بندر پهلو بگیرد.

 

کشتی فاکسون ایران هم اکنون در محل سواحل شمالی آمریکای جنوبی (NCSA) قرار دارد و به سوی سواحل ونزوئلا در حرکت است اما بندر محل استقرارش همچنان مشخص نیست.

 

براساس داده‌های مرکز ترافیک دریایی، محل دقیق کشتی فاکسون در طول و عرض جغرافیایی (11.00519° / -62.78309°) قرار دارد.

 

سرعت کشتی فاکسون نیز در حدود 14.4 گره دریایی است. هر گره دریایی برابر 1852 متر در ساعت است.

 

براساس اطلاعات ارائه شده بر سایت ترافیک دریایی در مورد کشتی فاکسون، این کشتی نفتکش در تاریخ هفتم آگوست (16 مرداد سال 98 ) عسلویه ایران را به سوی آب‌های غربی ترک کرده است.

 

کشتی نفتی فورست ساخت سال 2004 بوده و طول عمر آن 16 سال است و هم اکنون تحت پرچم جمهوری اسلامی ایران فعالیت دریایی می‌کند.

 

پنج کشتی نفتکش «فورچون»، «فارست»، «فاکسون»، «پتونیا» و «کلاول» حامل سوخت ایران، راهی ونزوئلا شده‌اند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار