عراقچی: تجاوز اسرائیل به یمن، مانع حمایت از آرمان فلسطین نخواهدشد اولین واکنش ترامپ به شایعات مرگش + عکس غریب آبادی: روسیه، چین و پاکستان با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالف هستند محکومیت حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران توسط سران شانگهای یحیی سریع: نفتکش اسرائیل در دریای سرخ هدف قرار گرفت پیام تسلیت عراقچی در پی جان‌باختن صدها نفر در زلزله افغانستان بقائی: ایران در پیگیری منافع خود در برابر اروپایی‌ها جدی است یمن: درهای جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد وحشت کارشناسان صهیونیست از حمله مجدد ایران به اسرائیل جنبش النجباء عراق: حمله اسرائیل به یمن، اعلان جنگ علیه مردم منطقه است خاخام عالیرتبه اسرائیلی به اتهام تجاوز جنسی دستگیر شد جولیانی در تصادف رانندگی زخمی شد ارتش یمن: در‌های جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد زلزله ۶.۲ ریشتری جنوب شرق افغانستان را لرزاند اسلامی: نظارت بازرسان آژانس بر فرآیند تعویض سوخت نیروگاه بوشهر انجام شد

اردن: مخالف هر گونه الحاق اراضی فلسطین هستیم

وزیر خارجه اردن در جریان تماس‌های تلفنی با همتایان انگلیسی و آمریکایی خود تأکید کرد که اردن به شدت مخالف طرح اشغال اراضی فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 29
کد خبر: ۴۴۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، «ایمن الصفدی» وزیر امور خارجه اردن شامگاه پنجشنبه (روز گذشته) با مایک پامپئو همتای آمریکایی خود تماس تلفنی برقرار کرد.

 

وزارت خارجه اردن با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که الصفدی به پامپئو گفته است که «صلح عادلانه و فراگیر، گزینه راهبردی عربی است که اردن برای تحقق آن، تلاش خواهد کرد».

 

خبرگزاری «آناتولی» ضمن نقل این بیانیه گزارش داد، وزیر خارجه اردن همچنین تأکید کرد که «امان» مخالف «هر گونه الحاق اراضی فلسطین است و آن را باعث نابودی فرصت صلح می‌داند».

 

وزرای خارجه آمریکا و اردن همچنین «بر تداوم همکاری و هماهنگی برای مبارزه با تروریسمی تأکید کردند که خطر مشترک به شمار می‌رود».

 

الصفدی در یک تماس تلفنی با «دومینیک راب» وزیر خارجه انگلیس هم تصمیم اسرائیل برای الحاق اراضی فلسطین را «خطر بی‌سابقه» عنوان کرد.

 

وی در گفت‌وگو با راب، خواستار تحرکات بین‌المللی سریع برای حمایت از فرصت صلح شد.

 

وزیر خارجه اردن همچنین از آنچه آن را «موضع حمایتی انگلیس از راهکار دو دولتی بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی» نامید، قدردانی کرد.

 

وزرای خارجه انگلیس و اردن در این تماس، تحولات منطقه‌ای به ویژه مسائل مربوط به فرآیند مسالمت‌آمیز را بررسی کردند.

 

در پایان آوریل گذشته، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و «بنی گانتس» رهبر حزب «آبی-سفید» رژیم صهیونیستی توافق کردند که در اوایل جولای، الحاق مناطق گسترده‌ای از کرانه باختری را آغاز کنند که شامل دره اردن و همه شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری است.

 

منبع: العالم

کلمات کلیدی: ایمن الصفدی اردن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار