چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

تصمیم آمریکا برای فروش بمب‌های هدایت شونده به عربستان

تصمیم آمریکا برای فروش بمب‌های هدایت شونده به عربستان روزنامه وال استریت ژورنال نوشت: آمریکا تصمیم دارد تسلیحات جدید از جمله بمب‌های هدایت شونده به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار به عربستان بفروشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 30
کد خبر: ۴۴۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ این رسانه آمریکایی بامداد شنبه افزود، طرح فروش بمب‌های هدایت شونده به عربستان در حالی مطرح می‌شود که برخی نمایندگان ارشد حزب دموکرات با این طرح مخالفت کرده‌اند.

 

بمب هدایت شونده، بمب هوشمند یا بمب هدایت دقیق بمبی است که پس از پرتاب کنترل شده تا دقیقا به هدف خاص اصابت کند و از خسارت زدن به نقاط و چیزهای دیگر جلوگیری شود.

 

گفته می‌شود طرح اولیه فروش تسلیحات نظامی آمریکا به عربستان ابتدا به کمیته روابط خارجی مجلس سنا و کمیته امورخارجی مجلس نمایندگان آمریکا ارسال شده است.

 

به نوشته وال استریت ژورنال، این طرح همچنین به شرکت رایتون امکان می‌دهد تولید سلاح در عربستان سعودی را گسترش دهد.

 

پیش از این به‌رغم استفاده تسلیحات نظامی در جنگ یمن علیه مردم بی‌گناه این کشور، کاخ سفید در خرداد سال گذشته ساخت قطعات بمب‌های پیشرفته در داخل عربستان را صادر کرد. دولت دونالد ترامپ در سال گذشته با اعلام وضع اضطراری روند فروش تسلیحات نظامی به عربستان و امارات را تسریع کرد. صدور مجوز شرایط اضطراری اجازه می‌دهد تا شرکت دفاعی رایتون (Raytheon) آمریکا با عربستان سعودی برای ساخت ۱۲۰ هزار قطعه بمب‌های پیشرفته در داخل کشور با پشتیبانی از جنگنده‌ای اف ۱۵، موشک‌های ضدتانک و سایر تجهیزات همکاری کند.

 

سازمان‌های حقوق بشری بر این باورند که ساخت این قطعات در داخل عربستان باعث می‌شود تا ریاض به بمب‌های پیشرفته دسترسی پیدا کرده و از آن برای سرکوب مردم یمن استفاده کند./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار