به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زالی عصر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه رستورانها از اماکنی هستند که به طور طبیعی تحت نظر بهداشت محیط دانشگاهها از جمله دانشگاه علوم پزشکی مستقر در تهران هستند، اظهار داشت: در حوزه بهداشت محیط نظارت کامل حتی قبل از کرونا نیز وجود داشته و طبیعتاً این مراقبتها در این ایام افزایش بیشتری خواهد داشت و بازدیدها با تعداد بیشتری صورت میگیرد.
زالی با بیان اینکه هیچ غذایی به اندازه غذای طبخ شده در منزل سالم نیست افزود: از همه افراد میخواهیم در صورت عدم ضرورت همچنان از غذای خانگی و منزل استفاده کنند.
وی در ادامه عنوان داشت: رستورانها به دلیل مسقف بودن شانس انتقال بیماری را افزایش میدهند که در این خصوص لازم است که فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود و نحوه نشستن در رستورانها نباید روبروی یکدیگر و باید به صورت ضربدری و متقابل به رأس باشد و تعداد اندکی از افراد باید در رستوران حضور پیدا کنند و مانند حالت عادی و مرسوم نباشد.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران بیان داشت: ضروری است که در رستورانها از اقلام یک بار مصرف استفاده شود و چون افراد موقع تناول غذا ماسک ندارند و افراد دارای علائم از حضور در این اماکن خودداری و زمان کوتاهتری را در رستوران سپری کنند.
زالی اظهار داشت: توصیه میشود از رستورانهایی که تمهیدات بهداشتی را رعایت میکنند و فضای مناسب را دارا هستند غذا تهیه شود و باید این نکته را در نظر داشت که مواد غذایی خام شانس انتقال بیشتر بیماری را دارند و همچنین این موضوع مد نظر باشد که سطوح همچنان پرخطر هستند.
منبع:مهر