ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

کاهش ملایم آمار‌های کرونا در تهران

زالی گفت: آمار‌های ببماری کرونا در تهران با شیب نسبتاً ملایم در حال کاهش است و طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۰ بیمار جدبد بستری شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 16
کد خبر: ۴۳۰۵۵

به گزارش راهبرد معاصر،  علیرضا زالی فرمانده ستاد مدیربت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران در اخبار شبکه پنج اظهار کرد: آمار‌های ببماری کرونا در تهران با شیب نسبتاً ملایم در حال کاهش است و طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۳۰ بیمار جدبد در بخش‌های عادی و ۴۰ مورد جدید نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری و ۱۶۲ نفر نیز از بیمارستان‌های تهران ترخیص شدند.

 

او ادامه داد: امروز پایین‌ترین میزان مرگ‌ومیر ناشی از بیماری کرونا را از اول شیوع این بیماری در تهران داشتیم و امیدواریم با رعایت نکات بهداشتی توسط مردم این آمار متعادل حفظ شود.

 

زالی گفت: بیماری کرونا مانند مسابقه فوتبال است، یعنی اگر دقت لازم را نداشته باشیم این احتمال وجود دارد که در دقیقه ۹۰ دروازه ما باز شود.

 

او افزود: بیماری کرونا یک اپیدمی و در انتظار غفلت و بی‌احتیاطی است و مردم نباید فریب تغییرات آماری را بخورند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر