دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

شرط وزیر بهداشت برای اجرای طرح ترافیک در تهران

شرط وزیر بهداشت برای اجرای طرح ترافیک در تهران وزیر بهداشت، در مورد اجرای طرح ترافیک در تهران، شروطی را مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 01
کد خبر: ۴۴۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید نمکی، روز دوشنبه در حاشیه افتتاح طرح «هر خانه یک پایگاه سلامت» که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، درباره اجرای طرح ترافیک در پایتخت، گفت: برای ما امروز مهم‌ترین عامل مهار کرونا است، آلودگی هوا آنقدر برای ما مهم نیست.

 

وی افزود: وقتی استفاده از ماسک را در ساعات پیک تردد اجباری می‌کنیم و مردم در گرمای هوا وارد ناوگان حمل و نقل عمومی می‌شوند، ممکن است چند دقیقه آن را بردارند، چراکه نمی‌توانند نفس بکشند و در همان لحظه ویروس می‌تواند منتشر شود.

 

وزیر بهداشت گفت: وقتی نمی‌توانیم ناوگان حمل و نقل عمومی را ترمیم کنیم، قطعاً ما به عنوان متولی سلامت اصرار داریم که حداقل مردم بتوانند از خودروی شخصی استفاده کنند تا خطر را کاهش دهیم.

 

نمکی ادامه داد: در جلسه‌ای که با شهردار تهران و وزیر کشور داشتیم، دوستان عنوان کردند می‌خواهیم به نحوی عمل کنیم که در ساعاتی که مردم به سمت محل کار می‌روند و در ساعاتی که از محل کار بازمی‌گردند، طرح ترافیک را حذف کرده و دوربین‌ها را خاموش کنیم و فقط مانع ورود بعضی از پلاک‌های شهرستان‌ها شویم که وارد تهران و محدوده طرح ترافیک می‌شوند و همه چیز را به هم می‌ریزند.

 

وی افزود: ما اعلام کردیم چند روز با شما راه می‌آییم، اما باید بدانید که در موضوع سلامت مردم با احدی رودربایستی ندارم. اگر ببینم که حتی دو درصد بار مسافر مترو و اتوبوس افزایش یافته و به این دلیل فاصله‌گذاری‌ها به هم می‌ریزد، قطعاً اعلام می‌کنم که وضعیت طرح ترافیک به قبل بازگردد.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار