حمایت پارلمان اروپا از سرکردگان گروهک تروریستی حرکه النضال-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

حمایت پارلمان اروپا از سرکردگان گروهک تروریستی حرکه النضال

در حالی که تعدادی از سرکردگان گروهک تروریستی حرکة النضال در کشور دانمارک بازداشت شده اند برخی از اعضای پارلمان اروپا در نامه ای خواستار آزادی آنها شده اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۶ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 02
کد خبر: ۴۴۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  اروپایی ها در همه سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی تلاش داشته اند تا با حمایت از گروهک‌های تروریستی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ضربه وارد کنند.

 

حالا در تازه ترین اقدام برخی از اعضای پارلمان اروپا طی نامه ای به وزیر دادگستری کشور دانمارک؛ خواستار آزادی سه نفر از اعضای گروهک تروریستی موسوم به «حرکه النضال العربی لتحریر الاحواز» در کشور دانمارک شدند.

 

در نامه این افراد آمده است: اعضای حرکه النضال به اشتباه!! متهم به جاسوسی برای عربستان سعودی شدند.

 

بر اساس اطلاعات موجود این افراد مدعی شده اند: افراد دستگیر شده تروریست نبوده و نه برای عربستان و نه هیچ کشور دیگری جاسوسی نکرده و فقط فعالانی هستند که خواستار استقلال منطقه خود می باشند.

 

این در حالی است که این نامه توسط یکی از اعضای پارلمان اروپا به نام فولویو مارتوسیلو (Fulvio Martusciello) به وزیر دادگستری دانمارک داده شده است.

 

یکی از نکات حائز اهمیت این است که این عضو پارلمان اروپا در آخرین نشست گروهک حرکه النضال العربی الاحواز در مقر اتحادیه اروپا حضور داشته است.

 

مارتوسیلو تبعه ایتالیایی و فارغ التحصیل رشته حقوق بوده و به عنوان رئیس هیأت روابط دانشگاه ناپل انتخاب شده است.

 

یکی از نکات مهم در خصوص این عضو پارلمان اروپا این است که وی در 16 اکتبر 2014 به عنوان رییس هیات روابط بین اسرائیل و اروپا انتخاب شده است.

 

اما این تمام سابقه مارتوسیلو نیست بلکه وی یکی از اعضای حزب FORZA در ایتالیا بوده و در سال 2015 در خصوص قراردادی مربوط به نگهداری شبکه آب در منطقه‌ای از ایتالیا مظنون به همکاری با مافیا شده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار