روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

تعطیلی اداره های هرمزگان در روزهای پنجشنبه

استاندار هرمزگان اعلام کرد: باهدف مدیریت مصرف انرژی اداراه و دستگاه‌های اجرایی استان تا پایان فصل تابستان روزهای پنجشنبه تعطیل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 04
کد خبر: ۴۴۵۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، فریدون همتی پنجشنبه ۱۵ خرداد دراین‌باره افزود: باهدف مدیریت مصرف انرژی و جلوگیری از قطعی برق برای رفاه مردم و همچنین ایجاد نشدن مشکل برای بخش تولید و خدمات در استان هرمزگان، ساعت کار دستگاه‌های اجرایی هرمزگان تغییر می‌کند.

 

وی با اشاره به افزایش دمای هوا و همچنین آغاز فصل تابستان، ادامه داد: گرم شدن هوا موجب افزایش مصرف انرژی برق در استان می‌شود که باید با تغییر برخی روش‌ها و همچنین صرفه‌جویی بیشتر در این ایام، بتوانیم مصرف برق را مدیریت کنیم.

 

استاندار هرمزگان اظهار کرد: با تصویب ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان از روز شنبه ۱۷ خرداد تا پایان شهریور سال جاری ساعت کار ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از ساعت ۷ صبح الی ۱۳:۳۰ است.

 

همتی تصریح کرد: همچنین در این مدت ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان روزهای پنجشنبه تعطیل خواهند بود اما دستگاه‌های خدمات‌رسانی شبانه‌روزی در استان همچون گذشته  به ارائه خدمات می‌پردازند.

 

وی یادآور شد: واحدهای تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی در استان که از امکانات مولد برق برخوردار هستند در ایام تابستان نیاز خود را از این طریق تأمین کنند تا فشار از روی شبکه سراسری برق کمتر شود.

 

منبع: همشهری

کلمات کلیدی: تعطیلی ادارات
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده