ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

درخواست مترو از شهروندان تهرانی

درخواست مترو از شهروندان تهرانی مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه با بیان اینکه هنوز برخی از مسافران مترو موارد بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، گفت:مسافران حدالمقدور در ساعات پیک با مترو سفر نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 06
کد خبر: ۴۴۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، فرنوش نوبخت، مدیرعامل شرکت مترو تهران درباره وضعیت مترو تهران اظهارداشت: در این روزها با تمام مشکلاتی که داشتیم توانستیم سرفاصله حرکت قطارها را در خط ۳ از ۷ دقیقه به ۶ دقیقه و در خط ۲ از ۳.۵ دقیقه به ۳ دقیقه کاهش دهیم این اقدام بسیار سختی برای ما بود، اما با همراهی همکاران در بخش‌های مختلف به آن دست یافتیم.

 

وی با اشاره به اینکه بهترین کار برای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی مدیریت در زمان سفر است، از شهروندان و مسافران خواست برای اجرای هرچه بهتر طرح فاصله گذاری اجتماعی در شبکه مترو همکاری کنند.

 

نوبخت ادامه داد: از شهروندان درخواست می‌کنیم به‌ دلیل حفظ جان خودشان و دیگران از سفرهای غیرضروری خودداری کنند و در صورت لزوم برای خروج از خانه و استفاده از مترو حتما از ماسک استفاده کنند و حدالمقدور و سفر خود را طوری تنظیم کنند که در ساعت پیک مسافری نباشد.

 

وی با اشاره به اینکه شرکت بهره برداری مترو در سه ماه گذشته به علت شیوع ویروس کرونا بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان ضرر کرده است، گفت: با تمام این مشکلات یک روز هم خدمات رسانی به شهروندان و مسافران شهر زیر زمینی را تعطیل نکردیم و از تمامی آنها انتظار داریم برای اجرا شدن هرچه بهتر پروتکل های بهداشتی که برای حفظ‌ سلامتی خود و دیگران ما را یاری کنند.

 

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه با بیان اینکه هنوز برخی از مسافران مترو موارد بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، گفت: از شنبه ۱۰خرداد که رسما ادارات کار خود را آغاز کردند از مسافرانی که در شبکه مترو از ماسک استفاده نمی‌کردند درخواست کردیم برای حفظ سلامتی خود و دیگر مسافران از ماسک استفاده کنند.

 

وی افزود: در شان مردم نیست که مدام به آنها تذکر بدهیم و باید همه افراد مراعات کنند چرا که این یک مسوولیت اجتماعی است و استفاده نکردن حتی یک نفر از ماسک می‌تواند بر سلامت فرد دیگری اثرگذار باشد هنچنین امیدواریم با همراهی تک تک مسافران از این بحران به سلامت عبور کنیم./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار