رابطه مستقیم کمبود ویتامین K و شدت ویروس کرونا-راهبرد معاصر
سخنگوی قوه‌قضائیه: در رابطه با حمله تروریستی امروز افرادی شناسایی و دستگیر شده‌اند تداوم بارش برف و باران تا دوشنبه در تهران / دمای پایتخت به صفر می‌رسد مدارس ابتدایی شیفت صبح دماوند فردا غیرحضوری شد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تغییرات برای کنکور ۱۴۰۴ نیست فعالیت همه مدارس مقطع ابتدایی و استثنایی زاهدان فردا غیر حضوری شد ۲۷ سال، میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مرگ بیش از ۳۰ هزار نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد وجود ۲۴ میلیون ناوگان فرسوده در کشور پیام رییس قوه قضاییه در شهادت دو قاضی دیوان عالی  دو نوجوان ۱۷ ساله در جنوب ایران ۶۰۰ سکه پیدا کردند / حراج سکه‌های تاریخی ایران در آمریکا + تصاویر قاضی مقیسه که بود؟ / پرونده‌های مهم قاضی معروف؛ از تاجزاده تا شاخ‌های اینستاگرامی قاضی رازینی که در حمله تروریستی امروز به شهادت رسید، کیست؟ مدارس تهران فردا تعطیل است؟ مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری شد

رابطه مستقیم کمبود ویتامین K و شدت ویروس کرونا

بر اساس یافته‌های مطالعات جدید، اغلب بیماران فوتی و بستری شده در بخش مراقبت‌های ویژه بر اثر ابتلا به ویروس کرونا، از کمبود ویتامین K رنج می‌برند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۱ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 06
کد خبر: ۴۴۷۵۲

رابطه مستقیم شدت و پیامد‌های منفی ویروس کرونا با کمبود ویتامین K

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری گاردین گزارش داد که: محققان با بررسی بیماران مبتلا به ویروس جدید کرونا در هلند دریافتند شدت و پیامد‌های منفی ویروس کرونا با کمبود ویتامین K مرتبط است.


کووید ۱۹ باعث ایجاد لخته خون و آسیب به فیبر‌های ارتجاعی ریه می‌شود. از طرفی ویتامین K کلید تولید پروتئین‌های ضد انعقاد خون است و به همین دلیل نقش مهمی در حفاظت از ریه دارد.


محققان به افراد توصیه می‌کنند که با رژیم غذایی سالم مقادیر کافی ویتامین K را در اختیار بدن قرار دهند و در صورت کمبود این ویتامین و پس از مشورت با پزشک، از مکمل استفاده کنند. این ویتامین حتی اگر در مقابل کووید ۱۹ نقش محافظتی نداشته باشد، برای بهبود عملکرد و سلامت رگ‌های خونی، استخوان‌ها و عملکرد ریه مفید است.


سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج، کلم کالی و بروکلی و برخی محصولات لبنی منابع غنی ویتامین K محسوب می‌شوند. یک لیوان اسفناج خام، ۱۴۵ میکروگرم ویتامین K ۱ به بدن می‌رساند که معادل ۱۸۱ درصد از نیاز روزانه یک فرد بالغ است.


همچنین یک لیوان کلم کالی ۱۱۳ میکروگرم یا ۱۱۴ درصد و یک لیوان بروکلی خرد و پخته شده ۱۱۰ میکروگرم معادل ۱۳۸ درصد از نیاز روزانه را تامین می‌کند.


کلم‌کالی یک سبزی سبز برگدار از همان خانواده‌ی کلم وحشی است که گل کلم، بروکلی، و کولارد هم جزو آن هستند.


محققان احتمال می‌دهند رژیم غذایی نقش مهمی در مبارزه با ویروس جدید کرونا دارد./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار