اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

عراق: حشدالشعبی حامی و پشتیبان ارتش است و به آن افتخار می‌کنیم

سخنگوی نیرو‌های مسلح عراق با اعلام این‌که الحشد الشعبی جزئی از مجموعه نظامی عراق است تاکید کرد این کشور به هیچ سرباز بیگانه‌ای برای مبارزه علیه تروریسم نیاز ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۵ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۴۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرتیپ یحیی رسول، سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق در گفت‌وگو با المیادین تصریح کرد: «پس از آنکه تامین امنیت مرز بین عراق و سوریه در اولویت نیرو‌های مسلح قرار گرفت، اکنون تحت حفاظت است.»

 

یحیی رسول گفت: «فعالیت و موجودیت داعش از لحاظ نظامی پایان یافته است، اما برخی از بقایای آن می‌توانند در گوشه و کنار عملیاتی را انجام دهند. نبرد امروز ما با داعش نبرد اطلاعات است.»

 

سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق افزود: «نیرو‌های مسلح عراق با اجرای عملیات پیشگیرانه علیه داعش و بازداشت و به هلاکت رساندن مسئولان آن دستاورد‌های مهمی را محقق کرده اند.»

 

وی با تاکید بر این‌که نیروهای عراقی بر تامین امنیت مرز با سوریه تمرکز داشته و عملیات‌های خوبی را انجام می‌دهند، گفت: «اگر گروه‌های تروریستی قصد نفوذ به عراق از طریق مرز سوریه را داشته باشند پاسخ کوبنده‌ای را به آن‌ها خواهیم داد.»

 

یحیی رسول با اشاره به اینکه تبادل اطلاعاتی میان عراق و سوریه مهم است و به عملیات علیه تروریسم کمک می‌کند، اضافه کرد: «مرکز هماهنگی چهارجانبه شامل عراق، ایران، سوریه و روسیه همچنان فعال است.»

 

رسول گفت: «به هیچ سرباز بیگانه‌ای نیاز نداریم تا در کنار ما علیه تروریسم بجنگد. ما گروهان‌هایی را داریم که عراق را از ترویسم رهانیده و می‌تواند از حاکمیت آن دفاع کند؛ هرچند به تکنولوژی نیاز داریم.»

 

سخنگوی نیرو‌های مسلح عراق ادامه داد: «آنچه برای ما مهم است این است که روابط خوبی با همه کشور‌های اسلامی و عربی داشته باشیم. نیرو‌های الحشد الشعبی جزئی از مجموع نظامی عراق، حامی و پشتیبان ارتش است و ما به آن‌ها افتخار می‌کنیم.»

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار