زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

نقش موثر سازمان الحشد الشعبی در مقابله با بیماری کرونا

سخنگوی ائتلاف الفتح عراق با تأکید بر نقش سازمان الحشد الشعبی در مقابله با بیماری کرونا، ابراز داشت: «الحشد الشعبی به وجود آمده است که بماند و باقی هم خواهد ماند».
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «احمد الاسدی» سخنگوی ائتلاف الفتح عراق از اقدامات سازمان الحشد الشعبی (بسیج مردمی) قدردانی کرد.

 

الاسدی تأکید کرد که الحشد الشعبی از شش ماه پیش تا کنون، بودجه‌ای نداشته، ولی با این وجود، با تکیه بر امکانات خود، با ویروس کرونا مقابله کرده است.

 

وی همچنین تصریح کرد که «الحشد الشعبی به وجود آمده است که بماند و باقی هم خواهد ماند».

 

شبکه خبری «اباء» به نقل از سخنگوی ائتلاف الفتح گزارش داد که «پس از اینکه همه شکست خوردند، الحشد الشعبی مسئولیت دفن متوفیانی را بر عهده گرفت که بر اثر کرونا درگذشتند».

 

الاسدی درباره جدایی برخی از گروههای تولیت مقدس از الحشد الشعبی هم تصریح کرد، حشد عتبات، هیچ ارتباطی به دفاع نداشته است، بلکه این مسئله مربوط به فرمانده کل نیروهای مسلح است.

 

سخنگوی ائتلاف الفتح در ادامه تأکید کرد که مأموریت دولت مصطفی الکاظمی برگزاری انتخابات زود هنگام و بازگردان قدرت به حکومت است.

 

وی از دولت خواست که برای جلوگیری از سیاسی کردن تظاهرات و موج‌سواری بر آن توسط طرفهای داخلی و خارجی وارد عمل شود.

 

الاسدی در پایان خاطر نشان کرد که «دولت موفق نشد بحران تظاهرات را کنترل و از تظاهرات‌کنندگان حمایت کند».

 

نیروهای مبارزه با تروریسم عراق پنجم تیر ماه جاری با ۴۰ خودروی زرهی به تیپ ۴۵ الحشد الشعبی متشکل از گردان‌های حزب‌الله عراق یورش بردند و تعدادی از مجاهدان الحشد الشعبی را دستگیر کردند.

 

این اقدام واکنش شدید طیفها و احزاب سیاسی عراق را به همراه داشت. سید «صدر الدین قپانچی» امام جمعه نجف بازداشت نیروهای الحشد الشعبی را اتفاقی خطرناک و غیر قابل قبول خواند و گفت:« الحشد شاید صبر داشته باشد، اما وطن و خون خود را نمی‌فروشد»./ فارس

ارسال نظر