سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

آخرین آمار جهانی کرونا در 19 خرداد/ آمریکا با بیش از ۲ میلیون مبتلا همچنان صدرنشین

طبق آخرین آمار جهانی کرونا، تاکنون ۷ میلیون و ۹۱ هزار نفر به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند که بیش از ۲ میلیون نفر از آنها جزو مبتلایان در کشور آمریکا هستند؛ تاکنون ۱۱۲ هزار و ۴۶۹ آمریکایی مبتلا در این کشور جان خود را از دست داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۵۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا این لحظه 7 میلیون و 91 هزار و 659 نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید19) مبتلا شده‌اند که از این تعداد، 406 هزار و 195 نفر جان خود را از دست دادند.

 

از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون 3 میلیون و 461 هزار و 113 نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست دهند.

 

کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش 18 هزار و 905 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 2 میلیون و 7 هزار و 449 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 112 هزار و 469 آمریکایی مبتلا در این کشور جان خود را از دست داده‌اند.

 

کشور برزیل که بعد از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد با افزایش 15 هزار و 468 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 691 هزار و 962 مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد 37 هزار و 312 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

 

کشور روسیه به‌عنوان سومین کشور جهان، با افزایش 8 هزار و 984 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 467 هزار و 673 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 5 هزار و 859 روسی جان خود را از دست داده‌اند.

 

کشورهای اسپانیا، انگلیس، هند، ایتالیا و پرو نیز به‌ترتیب با 288 هزار و 630، 286 هزار و 194، 257 هزار و 486، 234 هزار و 998 و 196 هزار و 515 مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.

 

همچنین کشورهای آلمان با 185 هزار و 869 مبتلا و ایران با 171 هزار و 789 مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند.

 

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آمریکا، برزیل و روسیه به‌‌ترتیب با 761 هزار و 708، 302 هزار و 84 و 226 هزار و 731 هزاربهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند./ تسنیم

ویروس کرونا , قاره آمریکا ,

ارسال نظر