ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

ریزش مو؛ علائم جدید و عجیب کرونا

یک متخصص بیماری‌های عفونی با تاکید بر این که تظاهرات بالینی کرونا مدام در حال تغییر است، گفت: کووید 19 حتی ممکن است سبب ریزش مو و کچلی شود، اما این موارد نادر هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 03
کد خبر: ۴۴۵۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر مسعود مردانی با بیان اینکه ویروس کرونا به هیچ عنوان ضعیف نشده است، گفت: تنها تظاهرات بالینی بیماری تغییر کرده است. هرچه تعداد مریض در دنیا زیاد شود، موارد تظاهرات متفاوت بالینی بیماری را بیشتر شاهد هستیم.

 

وی افزود: زمانی می‌گفتیم تب مالت بیماری هزار چهره است، اما الان باید بگوییم کووید۱۹ بیماری هزار و یک چهره است. حتی می‌تواند سبب ریزش مو و کچلی شود؛ البته این موارد نادر است.

 

مردانی ادامه داد: برای مثال مدتی قبل سندوم کاوازاکی سر و صدای زیادی به پا کرد و اعلام کردیم این بیماری سالیان زیادی است که وجود دارد و اکنون تنها چند مبتلا به کرونا شناسایی شده‌اند که شباهت با سندروم کاوازاکی دارد؛ در حالی که این دو بیماری از یکدیگر جدا هستند و تفاوت دارند.

 

این متخصص بیماری‌های عفونی تاکید کرد: اطلاعات ما و جهان در مورد بیماری کووید ۱۹ بیش از چهار ماه نیست. برای همین هر روز اطلاعات‌مان بیشتر می‌شود.

 

وی افزود: تاکنون هیچ واکسن کرونایی در دنیا برای تزریق به انسان‌ها در دسترس نیست و مردم باید مواظب باشند. البته خوشبختانه کوشش‌ها برای تهیه واکسن دارد به نتیجه می‌رسد. واکسن آمریکایی که در تعداد محدودی استفاده شد و مقرر است مجددا روی تعداد حدود ۶۰۰ نفر امتحان شود و این نشان می‌دهد این واکسن ایمونوژن است و می‌تواند کارایی خود را برای جلوگیری از ابتلا به کرونا نشان دهد./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار