گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

واکسن کرونا چه زمانی رضه می‌شود؟

واکسن کرونا چه زمانی رضه می‌شود؟ ژونگ نانشان، کارشناس ارشد تنفسی در چین گفت: ممکن است واکسن کرونا در اوایل پاییز برای شرایط اورژانسی عرضه شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۵۰۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، برای ایجاد ایمنی طبیعی در مقابل کروناویروس جدید باید ۶۰ تا ۷۰ درصد افراد یک کشور به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شوند که به معنای مرگ ۳۰ تا ۴۰ میلیون نفر است، در نتیجه همچنان بهترین روش مقابله با کروناویروس واکسیناسیون گسترده است.

 

به گزارش چاینا دیلی، در حال حاضر، چین ۶ واکسن را در مرحله بالینی تحت آزمایش قرار داده است.

 

بر اساس گزارش ارائه‌شده چین با نام "مقاله سفید" محققان چینی برای ایجاد واکسن با استفاده از پنج مسیر فنی، واکسن غیرفعال، واکسن پروتئین نوترکیب، واکسن‌های ویروس آنفلوانزا ضعیف، واکسن‌های آدنو ویروسی و واکسن‌های اسید نوکلئیک تلاش می‌کنند.

 

تاکنون چهار واکسن غیرفعال و یک واکسن آدنوویروسی برای آزمایش‌های بالینی تایید شدند.

 

پیشرفت کلی تولید واکسن چین با جامعه بین‌المللی مطابقت دارد، اما در برخی از مسیر‌های فنی در یک موقعیت پیشرو قرار دارد.

 

یک مقام ارشد چینی گفت: چین واکسن کووید-۱۹خود را به‌عنوان یک کالای عمومی جهانی پس از تحقیقات موفق و آزمایش‌های بالینی ارائه خواهد کرد.

 

وزیر علوم و فناوری چین در کنفرانس مطبوعاتی در پکن گفت: همکاری‌های بین‌المللی باید در توسعه واکسن، آزمایش‌های بالینی و کاربرد آن تقویت شود.

 

وی گفت: توسعه واکسن باید بر اساس تضمین ایمنی، اثربخشی و قابلیت دسترسی عمومی عرضه شود./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار