قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت
معاون رئیس جمهور خبر داد:

افتتاح کامل پروژه راه آهن تبریز- میانه تا پایان سال ۹۹

افتتاح کامل پروژه راه آهن تبریز- میانه تا پایان سال ۹۹ معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه از افتتاح پروژه راه اهن بستان آباد به تبریز تا پایان سال ۹۹ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۵۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر نوبخت عصر دوشنبه در بازدید از روند احداث پروژه قطار تبریز- میانه اظهار داشت: قطار میانه به تبریز یکی از طرح‌های پراهمیت دولت به شمار می‌رود که ۱۳۲ کیلومتر از این پروژه سال گذشته با حضور رئیس جمهور افتتاح شده و طی آن، خط میانه به بستان اباد رسید که حالا به دنبال افتتاح پروژه از ایستگاه بستان آباد به تبریز هستیم.


وی با بیان اینکه ۴۴ کیلومتر باقی مانده راه تا پایان سال آماده بهره برداری خواهد بود، گفت: برای رساندن ایستگاه به تبریز نیاز به تجهیزات و ساخت ابنیه مهندسی و تأمین پول نقد بود.


نوبخت افزود: قرار بر تأمین ۱۰۰ میلیارد تومان پول نقد برای پروژه بود که خوشبختانه تا قبل از اردیبهشت توانستیم این مبلغ را تأمین کرده و در اختیار پیمانکار طرح قرار دهیم.


رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: با افتتاح پروژه شاهد کاهش ۱۱۴ کیلومتری از مسیر راه آهن تهران به تبریز و کاهش ۵.۵ ساعته رفت و آمد در این مسیر خواهیم بود.


وی با اشاره به هزینه شش هزار میلیارد تومانی برای این پروژه گفت: سال ۹۹ می‌تواند برای مردم دو استان آذربایجان غربی و شرقی پر از خبرهای خوب باشد.


رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: همچنین امسال، برای پروژه‌های احیای دریاچه ارومیه نیز سال خوبی خواهد بود و امسال با افتتاح خط انتقال آب شاهد انتقال ۶۰۰ میلیون مترمکعب آب به دریاچه ارومیه خواهیم بود.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار