پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

اطلاعیه مهم برای جاماندگان سهام عدالت

اطلاعیه مهم برای جاماندگان سهام عدالت سازمان خصوصی سازی در مورد مطلب منتشر شده در برخی رسانه ها با عنوان «1.8 میلیون نفر به خاطر قصور تعاونی ها،از سهام عدالت جاماندند» اطلاعیه‌ای صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۵۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، پیرو مطلب منتشر شده در برخی رسانه‌ها با عنوان «1.8 میلیون نفر به خاطر قصور تعاونی ها،از سهام عدالت جاماندند» سازمان خصوصی سازی مطلبی را به شرح زیر منتشر کرد: همان گونه که قبلا هم  بارها اعلام شده است در زمان ثبت‌نام و شناسایی مشمولان سهام عدالت در دهه 80 به‌دلایل مختلف، برخی از مشمولانی که فرآیند اولیه ثبت‌نام را انجام داده بودند در لیست نهایی سهام عدالت قرار نگرفتند.

 

در آن زمان سیستم اطلاعاتی استان‌ها به‌صورت «دایال آپ» با سیستم مرکزی ارتباط داشت و همین نقص باعث شد تا اطلاعات بخشی از مشمولان وارد سیستم نهایی نشود. علاوه براین، تأخیر برخی از تعاونی‌ها برای ارسال اطلاعات مشمولان به ستاد مرکزی سهام عدالت نیز باعث شد تا تعدادی از افراد مشمول نهایی نشوند.

 

و با توجه به اینکه اطلاعات مشمولان سهام عدالت  از سال 1385 الی 1391 از سوی شرکت های تعاونی سهام عدالت به صورت متناوب برای سازمان خصوصی سازی ارسال شده و بعضا مراحل ثبت نهایی دنبال نشده است برخی افراد از لیست نهایی جامانده اند. لذا این جمله که قصور تعاونی ها باعث شده افراد ثبت نهایی نشوند قویا تکذیب می شود.

 

بر این اساس و با توجه به تقاضای انبوه جاماندگان، اقدامات همزمانی در دولت و مجلس برای تعیین تکلیف این بخش از جامعه در حال انجام است. درهمین راستا سازمان خصوصی‌سازی در حال رایزنی برای پوشش دوباره افراد جامانده از سهام عدالت است و در صورتی که دولت یا مجلس در این زمینه و از مجاری قانونی طرحی را به تصویب برسانند، امکان اعطای سهام عدالت به این جاماندگان وجود خواهد داشت و تاکید می شود، سازمان خصوصی‌سازی صرفا مجری طرح توزیع سهام عدالت است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار