ترامپ مصوبه تحریم مقامات چین را امضا می‌کند-راهبرد معاصر
حزب الله از شهادت ۴ عضو خود خبر داد + عکس عراقچی: اگر قدرت نباشد دیپلماسی ابتر خواهد ماند امانی سفیر ایران در لبنان: هیچ تهدیدی ما را از حمایت از مقاومت باز نمی‌دارد کلینتون: به زودی یک رئیس‌جمهور زن در کشورمان خواهیم داشت واکنش حماس به ادعای خروج رهبران خود از قطر و نقل مکان به ترکیه اخراج صد‌ها هزار مهاجر از آمریکا در ۱۰۰ روز اول دولت ترامپ آنروا: هیچ آژانس دیگر سازمان ملل نمی‌تواند جایگزین ما شود سازمان امنیت فدرال روسیه یک حمله تروریستی را خنثی کرد واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود

ترامپ مصوبه تحریم مقامات چین را امضا می‌کند

یک مقام آگاه در دولت آمریکا از قصد دونالد ترامپ برای امضا و تأیید قانونی خبر داد که به بهانه نقض حقوق مسلمانان اویغور خواستار وضع تحریم علیه مقامات چین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۰ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 09
کد خبر: ۴۵۱۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام آگاه در دولت آمریکا روز دوشنبه خبر داد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور قصد دارد مصوبه‌ای را به امضا برساند که به موجب آن، مقامات چینی که ادعا می‌شود در سرکوب اقلیت مسلمان اویغور در استان سین کیانگ دست داشته اند، مورد تحریم قرار می‌گیرند.

 

اما این مقام آگاه به یک چارچوب زمانی مشخص برای امضای این مصوبه که ماه گذشته با حمایت دو حزبی در مجالس نمایندگان و سنای آمریکا به تصویب رسید، اشاره‌ای نکرد.

 

سفارت چین در واشنگتن تاکنون نسبت به این مصوبه واکنشی نشان نداده است، اما دولت چین هرگونه سوءرفتار با مسلمانان اویغور را رد کرده و می‌گوید که اردوگاه‌های واقع در استان سین کیانگ آموزش‌های شغلی و حرفه‌ای ارائه می‌کند.

 

این در حالی است که سازمان ملل برآورد می‌کند که بیش از یک میلیون مسلمان در این اردوگاه‌ها زندانی هستند.

 

پیش از این نیز پکن تلاش‌ها در جهت تصویب این لایحه در کنگره آمریکا را که با ادعای حمایت از اویغور‌ها صورت می‌گرفت، محکوم کرده و آن را حملاتی بدخواهانه و مداخله جدی در امور داخلی خود خواند که همکاری دوجانبه را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

 

در واقع روند پیشرفت این لایحه در کنگره آمریکا با تشدید تنش‌ها میان واشنگتن و پکن بر سر منشأ بیماری همه گیر کووید- ۱۹ و اقدام دولت چین در مقابله با نآرامی‌ها در هنگ کنگ همراه بود. دولت چین هرگونه سوء مدیریت در شیوع این بیماری ویروسی جدید را رد می‌کند و می‌گوید که ایالات متحده آمریکا باید مداخله در امور چین و هنگ کنگ را متوقف نماید./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده