ترامپ مصوبه تحریم مقامات چین را امضا می‌کند-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

ترامپ مصوبه تحریم مقامات چین را امضا می‌کند

یک مقام آگاه در دولت آمریکا از قصد دونالد ترامپ برای امضا و تأیید قانونی خبر داد که به بهانه نقض حقوق مسلمانان اویغور خواستار وضع تحریم علیه مقامات چین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۰ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 09
کد خبر: ۴۵۱۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام آگاه در دولت آمریکا روز دوشنبه خبر داد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور قصد دارد مصوبه‌ای را به امضا برساند که به موجب آن، مقامات چینی که ادعا می‌شود در سرکوب اقلیت مسلمان اویغور در استان سین کیانگ دست داشته اند، مورد تحریم قرار می‌گیرند.

 

اما این مقام آگاه به یک چارچوب زمانی مشخص برای امضای این مصوبه که ماه گذشته با حمایت دو حزبی در مجالس نمایندگان و سنای آمریکا به تصویب رسید، اشاره‌ای نکرد.

 

سفارت چین در واشنگتن تاکنون نسبت به این مصوبه واکنشی نشان نداده است، اما دولت چین هرگونه سوءرفتار با مسلمانان اویغور را رد کرده و می‌گوید که اردوگاه‌های واقع در استان سین کیانگ آموزش‌های شغلی و حرفه‌ای ارائه می‌کند.

 

این در حالی است که سازمان ملل برآورد می‌کند که بیش از یک میلیون مسلمان در این اردوگاه‌ها زندانی هستند.

 

پیش از این نیز پکن تلاش‌ها در جهت تصویب این لایحه در کنگره آمریکا را که با ادعای حمایت از اویغور‌ها صورت می‌گرفت، محکوم کرده و آن را حملاتی بدخواهانه و مداخله جدی در امور داخلی خود خواند که همکاری دوجانبه را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

 

در واقع روند پیشرفت این لایحه در کنگره آمریکا با تشدید تنش‌ها میان واشنگتن و پکن بر سر منشأ بیماری همه گیر کووید- ۱۹ و اقدام دولت چین در مقابله با نآرامی‌ها در هنگ کنگ همراه بود. دولت چین هرگونه سوء مدیریت در شیوع این بیماری ویروسی جدید را رد می‌کند و می‌گوید که ایالات متحده آمریکا باید مداخله در امور چین و هنگ کنگ را متوقف نماید./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار