رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه بررسی آخرین همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه در دیدار تخت روانچی و رودنکو آغاز اخراج پناهجویان افغان فاقد مدارک قانونی از پاکستان ادعای یک خبرنگار آمریکایی درباره زمان آغاز مذاکرات ایران و آمریکا بیانیه حزب الله علیه حملات وحشیانه آمریکا و اسرائیل ترامپ پس از اعمال تعرفه علیه دیگر کشور‌ها: عمل تمام شد؛ بیمار در حال بهبود است موافقت حماس با پیشنهاد جدید آتش‌بس در غزه

ترامپ مصوبه تحریم مقامات چین را امضا می‌کند

یک مقام آگاه در دولت آمریکا از قصد دونالد ترامپ برای امضا و تأیید قانونی خبر داد که به بهانه نقض حقوق مسلمانان اویغور خواستار وضع تحریم علیه مقامات چین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۰ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 09
کد خبر: ۴۵۱۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام آگاه در دولت آمریکا روز دوشنبه خبر داد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور قصد دارد مصوبه‌ای را به امضا برساند که به موجب آن، مقامات چینی که ادعا می‌شود در سرکوب اقلیت مسلمان اویغور در استان سین کیانگ دست داشته اند، مورد تحریم قرار می‌گیرند.

 

اما این مقام آگاه به یک چارچوب زمانی مشخص برای امضای این مصوبه که ماه گذشته با حمایت دو حزبی در مجالس نمایندگان و سنای آمریکا به تصویب رسید، اشاره‌ای نکرد.

 

سفارت چین در واشنگتن تاکنون نسبت به این مصوبه واکنشی نشان نداده است، اما دولت چین هرگونه سوءرفتار با مسلمانان اویغور را رد کرده و می‌گوید که اردوگاه‌های واقع در استان سین کیانگ آموزش‌های شغلی و حرفه‌ای ارائه می‌کند.

 

این در حالی است که سازمان ملل برآورد می‌کند که بیش از یک میلیون مسلمان در این اردوگاه‌ها زندانی هستند.

 

پیش از این نیز پکن تلاش‌ها در جهت تصویب این لایحه در کنگره آمریکا را که با ادعای حمایت از اویغور‌ها صورت می‌گرفت، محکوم کرده و آن را حملاتی بدخواهانه و مداخله جدی در امور داخلی خود خواند که همکاری دوجانبه را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

 

در واقع روند پیشرفت این لایحه در کنگره آمریکا با تشدید تنش‌ها میان واشنگتن و پکن بر سر منشأ بیماری همه گیر کووید- ۱۹ و اقدام دولت چین در مقابله با نآرامی‌ها در هنگ کنگ همراه بود. دولت چین هرگونه سوء مدیریت در شیوع این بیماری ویروسی جدید را رد می‌کند و می‌گوید که ایالات متحده آمریکا باید مداخله در امور چین و هنگ کنگ را متوقف نماید./مهر

ارسال نظر