سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

ایران در خط مقدم مبارزه با قاچاق مواد مخدر

ایران در خط مقدم مبارزه با قاچاق مواد مخدر جانشین فرمانده ناجا گفت: جمهوری اسلامی در خط مقدم مبارزه با قاچاق مواد مخدر قرار دارد به همین دلیل ملت و دولت های غربی باید مدیون جمهوری اسلامی باشند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 10
کد خبر: ۴۵۴۳۷
به گزارش راهبرد معاصر، سردار قاسم رضایی عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: جمهوری اسلامی ایران در ۴۰ سال گذشته بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ شهید در حوزه مبارزه با مواد مخدر تقدیم اسلام کرده است.
 

وی تصریح کرد: در این راستا دولت و ملت‌های غربی باید ممنون جمهوری اسلامی ایران به عنوان خط مقدم مبارزه با مواد مخدر باشند.

 

جانشین فرمانده ناجا ادامه داد: مبارزه با قاچاق کالا و به ویژه قاچاق سوخت از اولویت‌های نیروی انتظامی است و از ابتدای امسال کشفیات قاچاق سوخت ۲۰ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.

 

جانشین فرمانده ناجا با اشاره به موضوع سرقت در جامعه، افزود: این موضوع مطالبه جدی مردم و نیروی انتظامی از مسئولان است که باید به صورت ویژه در آن بازنگری صورت پذیرد و همه مؤلفه‌های انتظامی توسط نهادهای مربوطه رعایت شود.

 

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه نیروی انتظامی آمادگی دارد تا خلأ و ضعف‌های موجود در راستای مبارزه با سرقت را منعکس کند، تأکید کرد: هزینه جرم باید متناسب با جرم باشد و بایستی قوانین و مقررات متناسب سازی شود که این موضوع از مطالبات سازمان بزرگ نیروی انتظامی از مسئولان مربوطه است.

 

جانشین فرمانده ناجا، مواد مخدر را دغدغه همه آحاد جامعه و خانواده‌ها دانست و گفت: وقتی که قاچاقچی مواد مخدر دستگیر می‌شود، بایستی مجازات به گونه‌ای باشد که بازدارنده باشد.

 

سردار رضایی یادآور شد: برای جلوگیری از ورود مواد مخدر به کشور، همه به این اتفاق نظر رسیده‌اند که باید انسداد مرزها صورت پذیرد که در سال‌های گذشته بخشی از آن‌ها انجام گرفت، ولی کامل نشده و نیاز به اعتبارات و ساز و کارهای لازم دارد.

 

این مقام ارشد انتظامی افزود: آموزش و مشارکت مردمی در دستور کار نیروی انتظامی قرار دارد و باید در زمینه‌های مختلف به مردم اطلاع رسانی لازم صورت پذیرد تا بتوان رضایتمندی مردم را فراهم آورد.

 

جانشین فرمانده ناجا افزود: استان فارس به عنوان یک استان شهید پرور با بیش از ۱۴ هزار شهید در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، نقش مهمی را بر عهده داشته و نیروی انتظامی نیز در این استان سرمایه گذاری جدی انجام داده است.

 

وی با بیان اینکه بر اساس مولفه‌ها و ارزیابی‌های صورت گرفته هماهنگی بین بخشی بسیار خوبی در حوزه‌های مختلف استان فارس برقرار است، گفت: این هماهنگی ایجاد شده حق مردم وارسته و مؤمن استان فارس است.

 

سردار رضایی با اشاره به اینکه استان فارس یکی از قطب‌های اقتصادی کشور و در مسیر ترددهای ترانزیتی قرار دارد، افزود: در استان فارس به ویژه در سال‌های اخیر، امنیت بسیار خوبی برقرار شده است.

 

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار