ایران هزینه سالانه پناهجویان افغانستانی را اعلام کرد سلامت انتخابات خط قرمز دولت است اسلامی: پیشرفت صنعت هسته‌ای ما با حمله نظامی هم متوقف نشد امام خامنه‌ای: به توفیق الهی، جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم

سوالات مجلس یازدهم از وزرای نیرو و جهاد کشاورزی

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ضمن اشاره به موضوعات و سوالاتی مختلف، از وزرای نیرو و جهاد کشاورزی درخواست پاسخ کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 10
کد خبر: ۴۵۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد که اجرای سیاست‌های جزیره‌ای و دوگانه وزارتخانه نیرو و جهاد کشاورزی در رابطه با الگوی کشت باعث ضرر و زیان کشاورزان شده که باید تعیین تکلیف شود.

 

محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) و در جریان بررسی مسائل مربوط به حوزه انرژی با حضور وزیر نیرو گفت: لازم است وزیر نیرو درباره نظارت ناکافی در بخش گرمسیری استان کرمانشاه توضیحاتی ارائه دهد. این دغدغه نمایندگان است که باید به آن توجه شده و پاسخ داده شود.


به گفته وی یکی دیگر از سوالات نمایندگان دلیل اختصاص انشعابات به ساختمان‌های مجلل و ویلا‌های غیرمجاز در حاشیه رودخانه‌ها است. نمایندگان می‌پرسند که چرا این انشعابات داده می‌شود؟


همچنین تعدادی از نمایندگان سوالاتی در حوزه آبریز‌ها و تخصیصات مربوط به آن دارند مبنی بر اینکه نگاه به آن حوزه ملی یا محلی است مثلا در حوزه سیستان و بلوچستان گلایه‌هایی وجود دارد.


رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نمایندگان سوالاتی در خصوص گرفتن بهای پلکانی و سیاست‌های مربوط به آن داشتند که در گذشته اجرا می‌شد و ظاهرا متوقف شده است. این تأثیر منفی در امور وزارت نیرو گذاشته که باید دلیل توقف آن توضیح داده شود. تعدادی از نمایندگان هم گلایه‌مند از سیاست‌های جزیره‌ای و دوگانه وزارتخانه‌های نیرو و کشاورزی درباره الگوی کشت هستند که این باعث ضرر و زیان کشاورزان شده و باید تعیین تکلیف شود.


قالیباف در پایان گفت: لازم است درباره کندی پیشرفت پروژه‌ها هم توضیح داده شود. این سوال بسیاری از نمایندگان بوده که چرا اعتبارات اختصاص داده نشده و حتی بسیاری از پروژه‌ها بودجه‌ای برای نگهداری پروژه‌ها ندارند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار