نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

اختلاف نظر تل‌آویو و واشنگتن بر سر اشغال کرانه باختری

اختلاف نظر تل‌آویو و واشنگتن بر سر اشغال کرانه باختری طبق اعلام وزیر شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی، بین دو حزب اصلی عضو کابینه ائتلافی این رژیم و همچنین آمریکا و شرکایش درخصوص اشغال کرانه باختری اجماعی صورت نگرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 11
کد خبر: ۴۵۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، «صیپی هوتوولی» وزیر شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه گفت، تل‌آویو و واشنگتن برای اشغال کرانه باختری رود اردن به اجماع نرسیده‌اند.

 

به نوشته پایگاه «یدیعوت آحارونوت»، این مقام صهیونیست گفت، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، علاوه بر این‌که باید اختلاف نظرها با آمریکا را در زمینه اشغال کرانه باختری رفع کند، نیازمند به توافق رسیدن با حزب «آبی و سفید» نیز خواهد بود.

 

وی افزود: «هنوز هیچ نقشه مورد توافقی در این خصوص وجود ندارد در حالی که باید مورد توافق با بخش‌های دیگر دولت و طرف آمریکایی قرار بگیرد».

 

این در حالی است که رژیم صهیونیستی وعده داده اشغال کرانه باختری را تا یکم جولای امسال (۱۱ تیر) عملی می‌کند و کمتر از سه هفته به آغاز بحث بر سر این موضوع در پارلمان این رژیم باقی مانده است.

 

یک مقام آمریکایی امروز (پنجشنبه) گفت اگر رژیم صهیونیستی به اجرای محدودتر طرح اشغال کرانه باختری تمایل داشته باشد و بر سر آن نیز به اجماع و تصمیم‌گیری برسد، «ما نیز آماده هستیم تا آن را لحاظ کنیم».

 

رژیم صهیونیستی قصد دارد با حمایت‌های دولت آمریکا، ۳۰ درصد از کرانه باختری فلسطین را به قلمرو خود ملحق و آن را رسماً اشغال کند. مقامات و گروه‌های فلسطینی این اقدام را بخشی از طرح ضد فلسطینی آمریکا موسوم به معامله قرن می‌دانند و به همین دلیل خواستار قطع همکاری با آمریکا و اسرائیل هستند.

 

بعد از اذعان «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به چراغ سبز ندادن آمریکا به اجرای طرح اشغال سی درصد از اراضی خصوصی فلسطینیان در کرانه باختری، مشخص شد که آمریکا خواستار اتحاد سران کابینه رژیم صهیونیستی در مورد هر طرحی برای اشغال بخش‌های بزرگی از کرانه باختری است و تا زمانی که طرح مورد حمایت «بنی گانتز» وزیر جنگ و «گابی اشکنازی» وزیر خارجه این رژیم نباشد، واشنگتن نیز از آن حمایت نمی‌کند.

 

از سوی دیگر «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان روز گذشته (چهارشنبه) در سرزمین اشغالی تأکید کرد که برلین و شرکای اروپایی این کشور «نگرانی جدی» درباره طرح‌های رژیم صهیونیستی برای اشغال بخش‌های جدیدی از کرانه باختری دارند./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار