تلاش «بن زاید» و «بن سلمان» برای اجرای معامله قرن-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

تلاش «بن زاید» و «بن سلمان» برای اجرای معامله قرن

روزنامه صهیونیستی هاآرتض با انتشار یک مقاله، ذوق زدگی خود را نسبت به تلاش امارات برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه صهیونیستی هاآرتض در گزارشی با اشاره به مقاله «یوسف العتیبه» سفیر امارات در آمریکا نوشت: العتیبه در مقاله خود نوشته که اسرائیل فرصت است نه دشمن. این سخنان بیانگر ماهیت نگاه امارات و اکثر کشورهای عربی به اسرائیل است.

 

در ادامه این گزارش آمده است: اسرائیل شریکی برای اعراب در نبرد علیه نفوذ منطقه‌ای ایران به شمار می‌رود. نظام‌های عربی در صورت الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری در برابر فشار افکار عمومی داخلی قرار می‌گیرند و مجبورند به آن تن دهند. ما شاهد این واکنش‌ها در فضای مجازی بوده‌ایم.

 

در این گزارش نوشته شده است: محمد بن زاید حاکم کنونی امارات تنها از رابطه این کشور با اسرائیل سخن نمی‌گوید بلکه با رایزنی با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان برای اجرای طرح معامله قرن تلاش می‌کند.

 

در ادامه این گزارش آمده است: عربستان بعد از کشته شدن جمال خاشقجی به دست نیروهای امنیتی سعودی، نفوذ خود را در واشنگتن از دست داده و در حال حاضر امارات بیشترین تأثیرگذاری را در آمریکا دارد. در نهایت نتانیاهو باید به مقاله سفیر امارات به عنوان یک سند سیاسی نگاه کند./ العالم

مطالب مرتبط
ارسال نظر